Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Duygularını anlamadım.

Duygularını anlamadım.
0
329

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba16 yaşındayımKayseride oturuyorumKayseri TicMesLisesindeyimSınıfta bir kız varDurumu şöyle anlatayım

Okulun açıldığı gün sınıfa girdimKızla göz göze geldik kafamı çevirdim anlamsız bir yere oturdumO gün sürekli bakıştıkGünler geçtiKız benimle kesintisiz muhabbet kurmaya çalıştıBende yan suyuna gittim yavaştanNumaranı alabilirmiyim dediBen bitmiş dedimİlk mesajı o attıBirkaç saat mesajlaştıkSonradan sms'i bitmiş mesajlaşamadıkBen kızı fazla umursamıyorum sınıfta

Mesela diğer bir kızdan çantamı istiyorumO ordan atlıyor çantamı o veriyorBazen yanıma ya da önüme oturuyorAma kızında aralıksız çıktığı birileri varSüreklide ayrılıyor

Bu kız benden hoşlanıyormu??