Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

duygulu bir şiir

duygulu bir şiir
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
duygulu bir şiir Sen benim en değerlim; Sen vazgeçemediğim, Uğruna şiirler yazdığım Bazen acılar çekip, Ara Sıra bir çırpıda üzerinde titrediğim sen Biliyor musun, içimi rahatlatıyorsun Seninle herşey fazla kolay Herşey daha da hoş Biliyorum bazen seni üzüyor, Sert davranıyorum isteksizce Onca yükümü çekiyorsun Bana mısın demiyorsun Kucağında gazete, dergi, kitap okuduğum Ara Sıra de efkerlanıp bir cigara tüttürdüğüm Tasa ortağım, sırdaşım, tasa küpüm Sensiz bir Pazar günü düşünemiyorum Gazetemiz, çayımız, sigaramız ve biz Dakikalarca birbirimize dokunup Daha Alçak alta defalarca fısıldaştığımız Çığlıklar attığımız Pazar günleri Herkesin böyle bir ilişkisi olabilir Fakat bizimkisi bir diğer Senin kıymetini bir ben anlarım Ara Sıra senden uzakta seni düşünür Hayaller kurarım Geceleri sensiz içerim sabahlara kadar Lakin sabahtan karşına kazanç Utana sıkıla fütursuzca içimi dökerim sana Bir benim olmalısın benim Benim canım klozetim  

858,496Konular
982,186Mesajlar
30,120Kullanıcılar
JohnnySon üye
Üst Alt