Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Duygusal anlar yaşandı... Faik Öztürk'ten Safiye Soyman anısı!

Duygusal anlar yaşandı... Faik Öztürk'ten Safiye Soyman anısı!
0
45

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
duygusal_anlar_yasandi_faik_ozturkten_safiye_soyman_anisi_1617354739_2497.jpg

Ünlü müzikçi Safiye Soyman ile 21 yıldır birlikte olan ve renkli kişiliğe ile bilinen Faik Öztürk, Star TV'de ekrana getirilen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu.

Tüm programlara yıllarca birlikte çıkan Safiye Soyman ve Faik Öztürk, Türkiye'nin en eğlenceli ve renkli çiftleri ortasında yerini alıyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan Faik Öztürk, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Faik Öztürk, kalp ameliyatına girmeden evvel Safiye Soyman'la olan anısını anlattı.

Kalp ameliyatına girmeden evvel Safiye Soyman ve tabibin konuşmasına şahit olan Öztürk, 'Benim kalbimi al Faik'e tak seve seve yaşasın' dedi. "Onu duyup ameliyata girdim. Kalp ameliyatım uzun sürdü. Safiye huyumun değişmesinden çok korktu. Kalp ameliyatı huy değiştiriyormuş. En çok buna Safiye'nin üzülmesine üzülmüştüm. Çok farklı bir şey 21 yıldır birebir meskende yaşayıp bir saat küs kalmamak her baba yiğidin harcı değil. Bir gün konuta gitmemezlik etmemişimdir." 

Similar threads

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman ile 21 yıldır birlikte olan ve renkli kişiliğe ile bilinen Faik Öztürk, Star TV'de ekrana getirilen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Tüm programlara yıllarca birlikte çıkan Safiye Soyman ve Faik Öztürk, Türkiye'nin en eğlenceli ve renkli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Ünlü müzikçi Safiye Soyman ve Faik Öztürk çifti Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen 'Sahur Devriyesi' programına katıldı. Safiye Soyman ve Faik Öztürk, Bağcılar Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan aktifliği olan "Sahur Devriyesi" programına katıldı. Ünlü çift ilçe sakinlerine renkli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Ünlü şarkıcı Safiye Soyman ve Faik Öztürk çifti Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen 'Sahur Devriyesi' programına katıldı. Safiye Soyman ve Faik Öztürk, Bağcılar Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinliği olan "Sahur Devriyesi" programına katıldı. Ünlü çift ilçe sakinlerine renkli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Safiye Soyman ve Faik Öztürk ikilisine, çok sayıda insanı dolandırdıkları argümanıyla haklarında 3 yıldan 10 yıla kadar mahpus cezası ve 5 bin gün para cezası istendi. Ünlü ikiliye yapılan suçlamalar üzerine mahkeme birinci celseyi gördü. Ünlü ikili Safiye Soyman ve Faik Öztürk hakkında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Safiye Soyman Faik Öztürk Aşkı Sanatı Bitirdi faik öztürk biyografi safiye soyman kimdir safiye soyman faik öztürk evlimi yaşam öyküsü kimdir 1543347 1543347 safiyesoymanfaikozturkaskisanatibitirdi5c4dcfd7d9fccsafiyesoymanfaikozturkaskisanatibitirdi5c4dcfd7d9fcc...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt