Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Duygusal Doğum Günü Mesajları

Duygusal Doğum Günü Mesajları
0
111

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Doğum Günü Mesajları Duygusal

Hoş Duygusal Doğum Günü Mesajları

Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki bütün dilekleri vermesini diliyorum Doğum günün kutlu olsun

Duygular vardır anlatılmayan Sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan halk vardır ki katiyen unutulmayan işte sende onlardansın

Dünyada özgün bir çekicilik varsa o da kalbindedir Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin İyi fakat varsın ve iyi ancak doğdun!

Kısa bir mesaj olmalı bu Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan Bil ancak unutulmadın Doğum günün kutlu olsun!

Sakın üzülme hayatın hızına, en hoş yıllar ivedi geçenlerdir Doğum günün kutlu olsun

Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha hoş, isteklerine yerinde ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim Yüzünde defalarca bir gülüş olsun çünkü sana çok yakışıyor Daha nice mutlu yıllara

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün daima güler, neşeni hiç yitirmezsin Sevgi batmış kalman ve mutlu olman dileğiyle Doğum günün kutlu olsun!

Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar güç, sensizlik vefat kadar acı,sen nefes kadar kayda değer, canım kadar değerlisin, iyiki doğdun birtanem

Bütün Hoş Günler Sadece Senin, Sen ise Yalnızca benim ol Birtanem, iyiki Doğdun iyiki BenimSin Bebeğim Herşeyim Senin, Sen Mutlu Epeyce Benim için Hergün Doğum Günüdür MucukkSSs

Benim için Bana Birincil Baktığın Gün, Elimi Tuttuğun Gün, Ilk Öptüğün Gün ve Bunların Bana Armağan Olarak verildiği gündür Doğduğun gün Kutlu Olsun Aşkım, Seninle Bir Günü Değil Ömürümü Paylaşmaya Hazırım Canım tek Varlığım

Umutlar Adın Olsun, Baktığın heryer Kolaylık Dolsun, Gözyaşların Kurumuş Duygulara Merhem Olsun, Doğum günün Kutlu Olsun Canım

Duygularının Mutlulukla Kaynaştığı Bu hoş ve özel günde, Tüm Arzularının Hayata geçmesini Dilerim, En Kötü Gününde Böyle olsun Doğum günün Kutlu Olsun

Gözlerini Nasıl ilk Açtığın Gün Umutla Baktıysan Hayata, Bugünden Sonrada pek Bakmanı Diliyorum hayata, Unutma fakat her nefes bir umut, her umut bir yeni sayfadır ve her sayfa yeni bir dünyadır, içindeki Dünya Huzurla Dolsun yarınların Bugünlerinden Daha Güzel Olsun Doğum günün Kutlu Olsun

Yanında Olamasam da Aynı heyecanı yaşıyorum şuan senden uzakta, hayatın gözbebeklerindeki ışık gibi umut doymuş huzur verici olsun doğum günün mutlu ve neşe ile dolsun

Mutlu günler Tez geçer, Bugünün de vermiş olduğu kolaylık ve neşe hayatında güzel bir anı olarak kalsın, yaşadığın her gün birbirini kıskandırsın, sen herzaman benim için özel insansın unutma bunu doğum gününü kutlarım canım

Birlikte Ağlayıp, Birlikte Güldüğümüz Şu Fani Dünyada, beklentilerinin keyif verici şekilde gerçekleşmesi dileğiyle, Bugünün bütün içtenliğiyle Hayatının Gözlerin Değin Hoş Geçmesini Dilerim Doğum Günün Kutlu Olsun Sevgilim

Bol Miktarda Sevgi, Biraz talih, azıcık heyecan, birazda kalbimden katıyorum bu mesaja umarım bunların birleşmesinden çıkacak sonucu söylersin bana Doğum Günün Kutlu Olsun Canım Nice Güzel yıllara

Yaşa Sev Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun Nice mutlu, şen ve yaşam batmış yaşlara

Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara

Bugün doğum günün olduğu için farklı ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Fakat sen benim için yalnızca bugün yok her gün farklı ve özelsin *