Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Duygusal Huzunlu Sozler

Duygusal Huzunlu Sozler
0
90

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Huzunlu Duygusal Sozler
En Guzel Huzunlu Sevgi Sozleri

Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Gotureceği Sadece Tozudur !

Senden ayrıldığım gun huzunlu oldu gozlerime yaş yerine hep kanlar doldu

Artık tum şarkılar huzun makamında, sensiz bu yureğimde

Yokluğun gonlumde bir ic savaştır
Sana bir gul sundum kokla ama soldurma Sana omrumu sundum yşa ama harcama Sana kalbimi sundum sev ama parcalama

Yalan bakışların sahte guluşlerin arasında buldum seni Herşeyi kaybetmeye değecek kdr sevdim seni cunku sen sahte deilsin!

Unutmaki fırtınalar martıların denizleri sevmesini engellemez Tıpkı engellerin seni sevmeme engel olmadığı gibi

oLum GéLdiği Zaman YaniMa GéLMé Bén AzRaiLLéDé HéSap KiTap Yaparim !!

Sen Uzaktaysan ßen Yanındayım Sen AteSteysen ßen Kordayım ßirGun ßu Dunyadan Gocersen ßilki Senden Once Ordayım Sonsuz aSkım!

Tam KarsiYa GéCéRKéN BirakTiğin O éL BéNim

KraL OLsan Tacın Gider SuLtan OLsan Tahtin Gider KraL DeğiLim Tacim Gitsin SuLtan DeğiLim Tahtim GitSin Ben Kendi HaLinde ßir Ağacim Fakat DaLimi Kiranin Ağacini Kokunden Sokerim

SaKın uzmesin seni KarşıLıksız SevqiLer, baqrına taŞ basarsın aCıLar birqun diner Giden qitsin aLdırma yanqınLarda soner SaKın donup bakma ardına KraLLar onde qider

BIR CICEGIN ACMAK ICIN SEBEPLER BULDUGU GIBI, YASAMA DAIR SEBEPLER BULMAK ICIN YASIYORUM EGER BIR GUN GELIRDE YASAMAK ICIN BIR SEBEP BULAMAZSAM OLMEK ICIN BIR SEBEP BULMUSUM DEMEKTIR

KENDIMIZE UZAK BIR RUZGARIZ BIZ, UZERINE KUS KONMAYAN AGACLAR GIBI DURDUGUMUZ YERDE OLUR GIDERIZ BIR BASKA ALEMDE KENDIMIZ OLMADAN ESERIZ

GuL SuNaN Bir eLde Daİma Bir miktar GuL KoKuSu KaLır

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,750Kullanıcılar
fraay00Son üye
Üst Alt