Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Duygusal Mesajlar Sevgiliye

Duygusal Mesajlar Sevgiliye
0
104

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sevgiliye Duygusal Mesajlar

Sevgilinize yazabileceğiniz en guzel ve en duygusal mesajlar buradaSayfamzıda sevgilinize yazacağınız birbirinden guzel sozler bulma imkanı bulacaksınız beğeneceğinizi umduğumuz Sevgiliye Yazılacak Duygusal Mesajlarla sizleri başbaşa bırakıyoruz

Ofkeni yapraklara yaz sonbaharda dokulsunDerdini ruzgarlara yaz estikce uzaklara gotursun
Sevgimi kalbine yaz olduğunde seninle mezara gomulsun

Sen doğdun cunku kaderimsin! Sen doğdun cunku nefesimsin! Sen doğdun cunku sen yalnız benimsin! İyiki Doğdun biriciğim

Seninle oyle butunumki Sen bensin, bende senim Senin doğum gunun benimde doğduğum gundur İyiki varsın iyiki doğdun

Haydi uyandır beni , soyle gorduğum zamansız bir duş mu, haydi git uzaklaş yokluğuna inandır beni ,gercekten yoruldum her buduğum yerde seni kaybetmekten

Ruhumu yere vurup hasret cektiren olsan da ne aşkına bedduam ne de sana kinim var,derya gibi akan bir derdim olsa da mahşere kadar seni unutmamaya yeminim var

Sen doğduğun gun eminimki gokyuzunde bir yıldız daha parlamıştır Nice Yıllara Aşkım!

Yaşayabileceğim en guzel aşkı yaşattığın icin sana beni seninle karşılaştırdığı icin Tanrıya seni gorebileceğim icin yarınıma şukrederek yatıyorum

Sevmek caydır sevilmek şeker biz cayı hep şekersiz iceriz

Sen bana Allah'ın bir armağanısın İyiki doğdun sevdiğim sevdiceğim

Sen bugun sadece dunyaya doğduğunu sanma Sen oyle bir yere doğdunki, ordan seni kimse cıkaramazMutlu yıllar Sevgilim

Senin doğum gununde seninle evlenmek isterdim

Mutluyum cunki sen varsın! Mutluyum cunku hayatımdasın! Mutluyum cunku bugun sen doğmuşsun! İyiki doğdun, İyiki doğmuşsun hayatımın anlamı

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt