Şehvetli msn nickleri Bu gün duygusallığınız üzerinizde ve siz kıyafetinizden tutunda,makyajınıza,ruh halinize takii msn nickinize değin buram,buram duygusallık kokmak istiyorsunuz,ve bunu tüm çevrenizie hissetirmek istiyorsunuzHer şey hazır lakin bir tek msn nickinize ne yazacağınızda kararsızsınızduygusalmsnnickleri5c5835b3df282alt Boşuna üzülmeyin işte size buram,buram duygusallık kokan msn nickleriduygusalmsnnickleri5c5835b3df282alt Şehvetli msn nickleri Gözümün yaşını siLdim ben, Koşamam kmsenin peşnden !! kalpsiz Miyim NE ) ) Aşki 2’ sAtirA YazmIşLar, KIYMET bİLmeYenLere SaTmişLar SevDayi 2’ güL daLina AsmıŞLar, HaSretTeN anLamayanLar KoparmıŞLaR mevLam senİ BanA benİ sAna YaZmış ZALIM KaLpLeR Senİ BendEn ÇaLmIş Unutmakİ GüZeLiM aŞkin ADI bu YüZden YaLan KaLmIş!!! Küçükle Minik Olurum,Büyükle Büyük!İnsana Zaten İnsanımAma Üzgünüm Havlayan Köpeğe,Köpek Olup Havlamam!!!! Ve fazla eyvah oysa bir tek içten gördüm sonuç da O da hiç değişmez tek doğruydu Ben sevdikçe sen daima değerinde bilmedin kAlBiNdEkİlEr gÖzLeRiNiN ardından sAkLıbEnDe bAkTıKçA gÖrEmEyEn BiR YaBaNcI Duymadığın kadar varım Görmediğin kadar yakınındayım bu kere Dilimin ucunda asılı kalan son çırpınışlarım da heba oldu uğruna melekler ağlamaya mecburdur sewilmeye değer oldukları gibi!!!! şeytanla dans ederken ayağına basmıycaktın felek mi yazmiş?silinsin tum gunahlarim, drama yollarinda kopru istikametindeyim ben huzundum beni sen sectin,,varir mi şahima son lutuflarim? kimsede aramadim gonlumun pamuk prensesini sen yuzumdun beni kahrettin Sevmeden yaşamak yaşamak değildir Az hoşuna gitmek ise sürüklenmektir bana yarının getireceği kişi sen deilsen eğer yarın hiç olmasın bugün bana yeter! KεşKε hεp ç0cuqk kaLsaЧĐımda sütümü içip ЧatsaЧĐım xD Canım Yanıyor Bazen GELIŞMEK Diyorlar Buna Aqla sıra sende acilen “bende Fırtına dindi„ , şekilli sözler Saçma sapan dünyanızda devam edin çoğalmaya! En siradan yalanları reel gibi sunmaya Tutmayın kollarımdan girmem sizin dünyanıza! Çekmeyin kollarımdan başlarım dünyanıza! Dü$Te GIt yÜreğiMdeN SessiZzce;YorGunuM GiTmeLerIn TümüNE di'li geçmişten tek yaramsın sen pLatonik sevmeLer avunma etti ola ki varLığın yanımdan hiç gitmediki n0 paNik n0 heyCan ßeN kOpcaM seN ßaqCan Kendini aldatma kızım! Ne sanıyosun sen hayatı pembe bi eLbise mi ? Bıkmadın mı etrafa Pembe gözLükLerLe bakmaktan veya poLyannacıLık oynamaktan? Geçmio işte acıLar Kaç kere anLatıcam sana Bu işLer internet bağLantına aynı Bi koparsa kaLırsın ortada