Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

duygusal nickler

duygusal nickler
0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
şehvetli nickler Madem yaşamak hoş ben niçin aglıyorum seni hoşuna gitmek suç ise cezamı çekiyorum dusunki ben yagmur damlasiyim yere dustummu dagilirim dusunki ben bir kar tanesiyim gunesi gordummu eririm dusunki sen benimsin gittinmi olurum sensizliği kulak vermek sessizliği dinlemekten zor fakat en zoru sensizliğin sessizliğini kulak vermek Namına şarkılar yazmadım diye resmini yollara çizmedim diye sanmaki sevgilim seni sevmedim gülümsemek için mutlu olmayı bekleme,belkide sevinç gülüşünde saklıdırsakın yas gelki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşamış biri vardır Seni Arzulamak Acı Çekmekse O Acıyı Severek Çekiyorum, Seni Hoşlanmak Günahsa Hiç Tereddütsüz Günaha Giriyorum, Sana tutkun Almak Ölmekse Al Sana Canımı Veriyorum hasretim senelere dönse de ne aşkına bedduam ne de sana kinim var, binbir dert çektirsen de seni mahşere dek sevmeye yeminim var Son kibrit çöpüm gibi sakladım seni rüzgarsızdı hava tiryakiydim diğer taraftan yakmadım seni ben yağmur yüklü bir bulutum kime çarpsam ağlarım denizde kalem kumdan kağıtlar yapdım: her yere seni seviyorum yazdım: ama sen aptaldın inandın: ben seni sevmedim, sana taptım Ne zaman sağır sanatçı krisatl bir zemin üzerine düşen yağmur damlasının sesini çizerse seni o zaman unutacağım deniz, kumsaldaki kumlari; vakit, gecmisteki anilari; siler Lakin hicbirsey kalbimdeki gercek sevgini SILEMEZ!!!! Sen cölde acmis bir cicek olsaydin, seni kaybetmemek icin ölene değin aglardim cama vuran her damlada bir tek sen varsın ne diyorum biliyormusun her gün yağmur yağsın mehtaplar değin serin,denizler kadar derin,senin en güzel yerin, bana bakan gözlerin Bu Nasıl Bir Duygu bilemiyorum;Kimseye Ayrıldık Diyemiyorum,Adını Kim Sorsa Eziliyorum,Ayrılıp Gittiği O Günden Beri Saçının bir teline dünyalar feda olsun, kalbin defalarca benimle doymuş olsun Bir yağmur damlası SENİ SEVİYORUM anlamını taşısaydı ve sen bana seni ne dek sevdiğmi sorsaydın inanki bitanem hergün yağmur yağardı!!!  

858,497Konular
982,566Mesajlar
30,313Kullanıcılar
shadownSon üye
Üst Alt