Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Duygusal şarkıların en başarılı isimlerinden Duygun Kalbime Yazdım şarkı sözü

Duygusal şarkıların en başarılı isimlerinden Duygun Kalbime Yazdım şarkı sözü
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Duygusal şarkıların en başarılı isimlerinden Duygun Kalbime Yazdım şarkı sözü duygun kalbime yazdım duygusal şarkı sözleri kalbime yazdım yar sensiz olmayacak hissi şarkıların sözleri şarkılar nasıl sensiz olur (x2) Ardına bakmadan ayrıldın seviyorum diye kandırdın Ömrümü gül gibi soldurdun lakin… Gönlüme yazdım yar sensiz olmayacak Sen hiç mücâdele yar bu bere hiç kapanmayacak Mutsuzluk sonum olur yaşamak bana haram olur Ardına bakmadan ayrıldın seviyorum diye kandırdın Ömrümü gül gibi soldurdun fakat… Gönlüme yazdım yar sensiz olmayacak Sen hiç mücâdele yar bu yara hiç kapanmayacak Kalbime yazdım yar sensiz olmayak Sen hiç mücâdele yar bu yara kapanmayacak Senin bitti demenle hiçbişey bitmiyor Senin kaçıp gitmenle kalbimdeki sevdan hiç bitmiyor Bu yürek sensizliğin ateşiyle her gün her an yanıp ölüp diriliyor Sen sevmesende hiç inanmasanda bu kalp bir tek seni seviyor  

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt