Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Duygusallığını yaşarken kaybettiklerinin acısını sevgiyle onaran kadın

Duygusallığını yaşarken kaybettiklerinin acısını sevgiyle onaran kadın
0
168

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Duygusallığını yaşarken kaybettiklerinin acısını sevgiyle onaran bayan Anladım fakat, hiç bir sey gönlumden buyuttugum dek saf değilmişKoyu bir sükunet,bir yıldız kayması ve yurek patlaması Ahhh guzel Handan'ım Niye bu değin durustsun senYolumun inanmaktan ve guvenmekten gectiği için iki yuzlu,kötu olamıyorsun? Olmam,olamam,olamıyorum Cok artı durustsunBu değin iyiniyetli olmak zorunda değilsin İnanın suzme salagım,sen kendini koruycan, cunku herkes kendini korumanin pesinde diyemiyorum kendime Senin onlari dusundugunun su kadarcigi değin millet seni dusunuyor mu acaba?İnsanlara inancımı guvenimi kaybetmek istemiyorum Her açan çiçeğimi birileri,siyaha boyadılar… Fakat benim yuregim cesurdu… Fakat benim kalbim daima sevinç doluydu , her zaman rahatlık… Oysa benim beynim doğru ve dinç… Kimsenin işine gelemedim açıkçasıÇiçek gibi almak zorunda kaldığım için Tanrı’ya bile kızgınım İnsanı yaşama bağlayan ne dek minik kıvılcımlar varmışBu sessiz geminin kaptanı bunu şu anda daha iyi anladı Dümenine dört elle sarılıp dinç hamlelerle çevirmesi için bi sebep vardı artıkBir kaç aydır,herşey değişmiştiSorun daima ben miyim acaba ? ya da sorun daima bende mi diye gunlerdir suren sorgulamlarım vardı kendi içimde Icimde fakat ben, yara alırken, başkalarını daha fazla yaraladım Ve belki haberdar olmadan, insanların yüreklerinde ancak karanlık odalarını açmalarına takviye ettim Sucluyum Gökkuşağı gibi gülümseyen çehrem yok uzun zamandırİçimde ne fırtınalar koptugunu bi tanrı biliyor,birde benKendi denizimde dalgalara yenik dustugumude biliyorum Ben yaşamak istiyorum birazcık daha Anlamadan Dinlemeden Sormadan ve cevaplamadan Geldiği gibi yaşamak istiyorum İnsan gibi , sahiden yaşamaktan bahsediyorum… Bundan Böyle yaşar gibi yapıp , diğer canları yaşatmak gücüm kalmadı işte , DEĞIL! Ne fırtınalar esti , ne yağmurlar yağdı , ne yıldırımlar düştü fakat bir türlü onumde fakat sis perdesi aralanmadıKendi gemimde tek başında kaldım,kalmak zorunda bırakıldım Böylesine ürpertici bir denizde terkedilmek nedir bilirmisiniz? İşte ben bu gemin kaptanıyımPeki bunu ben mi seçtim ? Tabiki hayır Vakit ne kadar ivedi akıp gidiyorSonunu bilemediğim bu yolda tekrar tekrar tek başımaydım ve her zaman tek başıma olacağım , bunu biliyorumHerkesin olduğu gibi benimde yolun sonunda gitmek istediğim bir yer varKim bilir olur ya de istediğim yere giderimOlur Ya de hiç birşey elde edemez , karanlıkların içine gömülür bir soyut kavram halini alırım Tanımsız bir yerde,ilk gunkü gibi aldırmadan savuran ruzgarda oylesine ortadan kaybolmak en iyisiHiç olmazsa bu benim diye sahiplenecegim bir sey olmaz uzerimdeOlur Ya,oylesine geciştirebilecegim meziyetlerimi de bir bir asmalıyım duvaraGecerli olan bu Silik bir bayan olmaktan geciyor bazı yollarNe dek çoksan,o kadar hiç bir seysin Hiçsin Ve bir gun,en yakınındakine bile yabancı gelecek bir durusla yola girdiğinde,ayagına takılan cakıl taşlarını buyuk kaya parçaları zannetmenin şaşkınlıgıyla egreti kalacagım hayata karşı bellki Tanımsızlık ve kimliksizliğim en agrıyan yanım olacak Elime tutuşturulan bir metni zoraki oynadım,oynatıldım güya Şu Anda bir yola girdimAma yolun sonunda birşeyler elde etmek zorundayımKendim için yok , arkamda şuan sessizce duran kızım içinGelecekten habersiz dertsiz dertsiz günahsız o masum melek ve de onu bu dünyaya getiren melek yüzlü içinYani kendim için İnsanları gördukce tanıdıkça,melek sandıklarımında melek olmadıklarını gördukten sonradan, girdiğim bu yolun dogru bir adım oldunu anlamaya başladım Biliyorum belki bugüne dek benim kızımdan aldıgım guce ihtiyacım vardı yaşam anlamında fakat şundan mükemmel eminim ancak şuan onun bana ihtiyacı var ve gelecek zaman içerisinde bu daha da belirginleşecek Vakit geçmeden birşeyler yapmalıyımKaranlıklara gömülmek istemiyorum artıkMutluluğu yakalamak , huzura kavuşmak istiyorum , gelecek günlerin geçmiş günleri adete bir sel gibi alıp götürmesini onları tarihe gömmesini istiyorumBunların hepsi benim elimde Neden zaman kaybediyorum ya da kaybettim ben de bilmiyorum ! Acaba birgün bu acizliğimin cezasını çekecek miyim ? Yahut çekiyorum da haberim mi yok ! Belki de bu düşündüklerim yalnızca bir nesil düş ürünüdürOlur Ya de şuan dürüst yoldayımEvet evet sanırım amaçlarıma gelmek için atmam gereken adımları içten ve sağlam atıyorum Bu karanlık yolun sonunda mutlaka aydınlığa kavuşacagım ve bana melek yüzlü parıldayan bir göze ben de gülümseyerek bakabileceğim gun gelip Ruhumun cevresi ayrıntılarıyla değişiyor Hayatın anlamı gözlerimin ve gülüşlerimin içinde saklı , yakalayacak ve sonsuza dek bırakmayacak o eli bekliyor Duygusallığını yaşarken kaybettiklerinin acısını sevgiyle onaran kadın