Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

duyuyorsun sesimii

duyuyorsun sesimii
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
duyuyorsun sesimii Duymuyorsun sesimi Senden uzaklarda sessizce attigim cigliklari duymuyorsun Senin icin her gece akan gözyaslarimi görmüyorsun Bukadar uzakliga ragmen Seni her gece hissettigimi Göremezsin Cünkü görmemen lazim Ben bu yasak duygulari tek basima sirtimda yük diye tasiyorum Tasimak zorundayim, Cünkü hissettiklerim yasak Seni hissediyorum Ve sen bana yasaksin Her gece seni bakmak istiyorum Yoksa uyuyamiyorum Seninle konusmadigim gecelerde uyku girmiyor gözüme Yüzünü görmedigim gecelerde uyuku haram bana Gözlerimi kapatsam hayalin canlaniyor gözümün önünde Bir saniye cikmiyorsun aklimdan bile Kalbim sen diye atiyor gürültüsüz gecelerde Aci cekiyorum Gel kurtar beni bu acilardan Ama nasil kurtaracaksinki Neler hissettigimi bilmiyorsun bile Zaten bilmemen lazim Cünkü sen bana yasaksin Sen katiyen benim olamazsin Bunu sen istesen bile Okadar engel varki arada Okdar büyük daglar varki Ben bunlari asamam Bunu nekadar cok istesem bile Yinede ben bu hayatimi geride birakip gidemem Gitmemem lazim Zaten, senin hicbirseyden haberin bile yok Seni nasil sevdigimi Seni her gece düsündügümü Kalbimin sen diye attigini bilmiyorsun Cünkü sen benim her gece attigim gürültüsüz cigliklari duymuyorsun Duyamazsin Duyma zaten Cünkü sen bana yasaksin  

858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt