Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Düz Lise/Meslek liseleri yardım etmeniz gerek

Düz Lise/Meslek liseleri yardım etmeniz gerek
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Düz LiseMeslek liseleri takviye etmeniz lüzum düz lise eşit tartma bölümü meslekleri kayseri düz lise puanları kayserideki liseler puanları kayseri adana Birincisi iş liselerinde desayısal, sözel ve eşdeğer tartma diye bölge seçimi yapılacak ben ilerde öss ye girerken psikologedinmek istiyorum fakat puanım yetmediğinden meslek lisesinde muhasebe bölümü okuyacağımAma benim psikolog olmam için sözeli seçmem gerekiyor fakat benim bölümüm muhasebe olduğu için eşdeğer ağırlığı yada sayısalı seçmem gerekli Benim korktuğum şey ben sözeli seçersem bana sayısal öğreteceklermi (mat 2 gibi ) eğer ğretmezlerse peki ben muhasebe dersinin sınavı olduğunda ben nasıl cevaplayacağım soruları yada ben sözeli seçersem bana muhasebe dersi verirlermi verirlerse içinde matematik bölümü olur mu ben ne yapacağım Bide ben iş lisesine gittiğim için bir takım dersleri görmiyeceğim onun yerine muhasebe göreceğim fakat bu yüzden benim eksiğim olacakduzlisemeslekliseleriyardimetmenizgerek5c517a413605cgifalt :uhu: :uhu: :uhu: Dershaneye gitsem işe yaramı YARDIM EDİNNNduzlisemeslekliseleriyardimetmenizgerek5c517a413605cgifalt :uhu: :uhu: :uhu: İkincisi Eğer bunların bir çözümü yoksa ben düz liseye gitmek istiyorum çünkü orada bütün dersleri göstercekler çünkü iş seçme şeyin yok sadece sayısal sözel eşdeğer yük seçiyorsun öbür dersler var eksiğimde olmaz diye düşünüyorum BANA MALTEPE,TUZLA,İDEALTEPE TARAFLARINDAKİ DÜZ LİSELERİN ADLARINI BULABİLİRMİSİNİZ LÜTFENNduzlisemeslekliseleriyardimetmenizgerek5c517a413605cgifalt :uhu: :uhu: :uhu:  

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt