Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Düzce'de Jandarma'dan servis araçlarına özel denetim

Düzce'de Jandarma'dan servis araçlarına özel denetim
0
122

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) - İçişleri Bakanlığı'nın "2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Asayiş/Trafik Tedbirleri" konulu yazısı dahilinde okulların açıldığı ilk iki gün içerisinde il genelini kapsayan okul servislerine yönelik trafik denetimlerinde, sürücü ve araçlara ait belgelerin yanısıra araçlarda bulundurulması zorunlu olan emniyet kemerleri, ilkyardım çantası, yangın söndürme cihazı, okul taşıtı yazıları ile kırmızı ışıklı dur levhaları kontrol edildi.

Düzce'de de Jandarma Trafik Timleri'nce gerçekleştirilen denetimde 75 okul servis aracı kontrol edilirken, 17 araca 6 bin 566 lira idari yaptırım uygulandı, 2 araç ise trafikten men edildi.

İl Jandarma Komutanlığı yetkililerince yapılan açıklamada; tüm paydaş kurumlarla birlikte çocukların güvenli seyahatlerini sağlamak adına her daim yollarda olunacağı, denetim ve kontrollere aralıksız devam edileceği kaydedildi.

image-64834412-1663081524-948.JPG

Similar threads

Erdoğan DEMİR / Volkan Gazetesi (EDİRNE İGFA) - Keşan merkezinde öğrenci servislerine yönelik denetimler gerçekleştirildi. Sabah saatlerinde yapılan denetimlerde İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Keşan Bölge Trafik Denetleme Büro Amirliği, Keşan Belediyesi tarafından Keşan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Radyo Trafik / İZMİR (İGFA) - İzmir Emniyet Müdürlüğü Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Şamil Özsagulu, Radyo Trafik İzmir Yayın Sorumlusu Esra Balkanlı’ya konuk oldu. “Ulaşıma Dair” programında önemli açıklamalarda bulunan Özsagulu, okulların açılmasıyla birlikte özellikle servis...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Genelgede toplu taşıma araçları ve otobüslerde yüzde 50 doluluk ve maske kullanımı kriterlerinin titizlikle takip edileceği, denetimlerde sosyal mesafe kurallarına dikkat edileceği vurgulandı. İçişleri Bakanlığı’nca, valiliklere Bakan Süleyman Soylu imzalı ‘Yaz Mevsimi Trafik Tedbirleri’...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Bakanlığın valiliklere gönderdiği genelgede denetimlerin arttığı dönemlerde, trafik kazası sonucu meydana gelen can kayıplarında azalma olduğu, denetimlerin azaldığı dönemlerde ise can kayıplarının arttığı belirtildi. Genelgede trafik ekiplerinin özellikle şehirlerarası karayollarında ve şehir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,506Konular
983,050Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt