Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendime ahenkli manita yerine getirmek istiyomSizce nasıl yaparım bu arada lise sonumYa aşık felan olmak istemiyom sadece zevkine takılcağım arkadaş nasıl bulurumTavsiyeliriniz için thank you arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar
xxben bu yazdıklarım uzun veya kısa okursanız memnun olurum
17 yaşıma 31 temmuz 2 saat önce bitti doğum günüm
Bir kız var xadlı diyelim,Kız dersine önem veren dershaneye giden birisi
Ilk okulda beraber okuduk orta okulda dahil lisede o anadolu ben iş lisesi, ikimizde...
selamlama arkadaşlar anında özetle anlatayım konuyuliseye yeni başladığımda sınıfta bir kızdan etkilenmeye başladımlakin kız o kadar böyle değil acayip güzel keza fantastik zenginler yani babası trilyonluk felan acilen hepiniz içinizden dediniz ama kesin havalıdır bu kız Asla böylece değilyani...
Arkadaşlar Ben 18 YaşındayımSizin deyişinizle ergenim ve bu yaşlarda sevgilimin olması lazımken değilşimdi,kız benden hoşlanmıyor diye düşünüyorumbunun en büyük sebebi kilo'mbiraz artı kilolu gibi görünsemde bu aile meselesiyemek pozitif yemediğimden değil lakin ne yazıkki bu rahat...
sa arkadaşlar
ben ne yapacağımı şaşırdım bundan böyle kızı seviyorum bunu kendisi de biliyor bazen benimle sıradan konuşurken bazen de tersler gibi konuşuyor sevmediği bir adamla sanal üzerinden sevgiliydi hani o bari mutlu olsun diyerekten teklifini kabul etmişti benden ozamanlarda...
arkadaşlar şayet size abuk subuk gelebilir fakat gerçekte hiç birşeyden tutku almıyorum 3 yıldır arada bir dolmuşta gördüğüm bi kız vardıÖncelerden bana yalnızca hoş bi kız ama napıyım olarak düşünüyodum etrafta bi sürü güzel kız var sonuçtaDaha daha sonra hemen lise 4teyim mülk gibi saçlarıda...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.