Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Düzenli sevgilim olması için ne yapmam gerekli

Düzenli sevgilim olması için ne yapmam gerekli
0
115

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kendime ahenkli manita yerine getirmek istiyomSizce nasıl yaparım bu arada lise sonumYa aşık felan olmak istemiyom sadece zevkine takılcağım arkadaş nasıl bulurumTavsiyeliriniz için thank you arkadaşlar

Similar threads

Merhaba arkadaşlar xxben bu yazdıklarım uzun veya kısa okursanız memnun olurum 17 yaşıma 31 temmuz 2 saat önce bitti doğum günüm Bir kız var xadlı diyelim,Kız dersine önem veren dershaneye giden birisi Ilk okulda beraber okuduk orta okulda dahil lisede o anadolu ben iş lisesi, ikimizde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
selamlama arkadaşlar anında özetle anlatayım konuyuliseye yeni başladığımda sınıfta bir kızdan etkilenmeye başladımlakin kız o kadar böyle değil acayip güzel keza fantastik zenginler yani babası trilyonluk felan acilen hepiniz içinizden dediniz ama kesin havalıdır bu kız Asla böylece değilyani...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Arkadaşlar Ben 18 YaşındayımSizin deyişinizle ergenim ve bu yaşlarda sevgilimin olması lazımken değilşimdi,kız benden hoşlanmıyor diye düşünüyorumbunun en büyük sebebi kilo'mbiraz artı kilolu gibi görünsemde bu aile meselesiyemek pozitif yemediğimden değil lakin ne yazıkki bu rahat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
sa arkadaşlar ben ne yapacağımı şaşırdım bundan böyle kızı seviyorum bunu kendisi de biliyor bazen benimle sıradan konuşurken bazen de tersler gibi konuşuyor sevmediği bir adamla sanal üzerinden sevgiliydi hani o bari mutlu olsun diyerekten teklifini kabul etmişti benden ozamanlarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
arkadaşlar şayet size abuk subuk gelebilir fakat gerçekte hiç birşeyden tutku almıyorum 3 yıldır arada bir dolmuşta gördüğüm bi kız vardıÖncelerden bana yalnızca hoş bi kız ama napıyım olarak düşünüyodum etrafta bi sürü güzel kız var sonuçtaDaha daha sonra hemen lise 4teyim mülk gibi saçlarıda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt