Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

dvd bölge (region) kodu

dvd bölge (region) kodu

Similar threads

herkese merhaba, bilgisayarımda ısınmayla ilgili sıkıntım var mevcut bilg özellikleri 300w power supply abit main board 2 ad sata+lan+ses intel p4 20 işlemci 250 gb harici phillips hddusb girişli 200 gb ide hdd 40 gb ide hdd (c bu ve windows xp prof yüklü) 1 gb ram (2 adet 512 mb)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
herkese merhaba forumlarla pek alakam yoktur, umarim dogru yere acmisimdir konuyu; herhangi bir yanlis yaparsam mazur gorursunuz umarim benim vaio vgn fs315m model laptop'im var sony'nin updater'ini kullanarak, onun yonlendirmelerini takip ederek bircok update ile birlikte dvd rw'in da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Arkadaşlar 3 gün önce Nero ile bir cd yazdırmaya çalışırken ''güç ayarlama hatası'' diye bir hata aldım ve yazım işlemi %5 de kesildiBelki CD dendir diye başka bir cd denedimTekrar aynı hata ve yine iptal etti yazma işleminiSonra pc yi kapatıp kablolarını çıkarttım tekrar yerine taktımO zamandan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
SFVFVFVFVORUNUM DVD YAZAMAMA NERODAN SEÇİYORUM %3 E FLN GELİYOR KALIYOR BAŞKA PROGRAMLARLADA DENEDİM OLMADI İLK BOŞ DVDLERDE SORUN VAR DEDİDİM BAŞKALARINDA DENEDİM YAZDI SONRA DVD RAMİM BOZUK DEDİM SERVİSE GÖTÜRDÜM TAKIR TAKIR YAZIYOR NEROLARI DEĞİŞTİRDİM NERO 7 NERO 9...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
bu döküman tamamen benim tarafımdan hazırlanmıştır izinsiz başka bir sitede kullanılamaz arkadaşlar söze başlamadan önce bir hatırlatma yapmak isterim cd writer'ım TAM HIZINDA yazmıyor en iyisi ben bunu hızlandırayım diyorsanız yeriniz burası değil cd writer'ı tam hızında yazdırmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt