Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba, yeni dvd writer aldim 5 region hakkim bulunmakta bu kodlardan seçmek zorundamiyim? ve bu 5 hakkimin tamamini kullanirsam ne olur? bu konuda bilgilendirmisiniz? kolay gelsin
herkese merhaba,
bilgisayarımda ısınmayla ilgili sıkıntım var
mevcut bilg özellikleri
300w power supply
abit main board 2 ad sata+lan+ses
intel p4 20 işlemci
250 gb harici phillips hddusb girişli
200 gb ide hdd
40 gb ide hdd (c bu ve windows xp prof yüklü)
1 gb ram (2 adet 512 mb)...
herkese merhaba forumlarla pek alakam yoktur, umarim dogru yere acmisimdir konuyu; herhangi bir yanlis yaparsam mazur gorursunuz umarim
benim vaio vgn fs315m model laptop'im var sony'nin updater'ini kullanarak, onun yonlendirmelerini takip ederek bircok update ile birlikte dvd rw'in da...
Arkadaşlar 3 gün önce Nero ile bir cd yazdırmaya çalışırken ''güç ayarlama hatası'' diye bir hata aldım ve yazım işlemi %5 de kesildiBelki CD dendir diye başka bir cd denedimTekrar aynı hata ve yine iptal etti yazma işleminiSonra pc yi kapatıp kablolarını çıkarttım tekrar yerine taktımO zamandan...
SFVFVFVFVORUNUM DVD YAZAMAMA NERODAN SEÇİYORUM %3 E FLN GELİYOR KALIYOR BAŞKA PROGRAMLARLADA DENEDİM OLMADI
İLK BOŞ DVDLERDE SORUN VAR DEDİDİM BAŞKALARINDA DENEDİM YAZDI
SONRA DVD RAMİM BOZUK DEDİM SERVİSE GÖTÜRDÜM TAKIR TAKIR YAZIYOR
NEROLARI DEĞİŞTİRDİM NERO 7 NERO 9...
bu döküman tamamen benim tarafımdan hazırlanmıştır izinsiz başka bir sitede kullanılamaz
arkadaşlar söze başlamadan önce bir hatırlatma yapmak isterim cd writer'ım TAM HIZINDA yazmıyor en iyisi ben bunu hızlandırayım diyorsanız yeriniz burası değil cd writer'ı tam hızında yazdırmak için...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.