Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

DVD dosyaları göstermiyor..

DVD dosyaları göstermiyor..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar Merhaba

Elimde bir adet DVd rom varHangi CD yi takarsam takayım Bilgisayarımda Gösteriyor Yani TanıyorAncak Taktığım CD nin icini Actıgımda BOş gösteriyor yani Dosyalar YokFormat Atıcam Ancak Cd nin icindeki dosyaları görmediği icin Formatta AtamıyorumAcaba bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?Forumda bununla ilgili bir konu bulamadım

Similar threads

Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
Veri depolama ve taşıma son zamanların en büyük sorunu Gün geçtikçe veri miktarı artıyor ve aynı oranda artan veriler hafızalara sığmıyor Artık dosyalar sadece metin tabanlı da değil Günlük hayatımızda video, resim, ses dosyaları vazgeçilmez durumda ayrıca kaliteleri de artmakta Daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,512Konular
980,962Mesajlar
30,790Kullanıcılar
Üst Alt