Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dvd Okumuyor Cd okuyor :S

Dvd Okumuyor Cd okuyor :S
0
156

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selamun Aleyküm Arkadaşlar
Öncelikle Bir sorum var çift çekirdek 200ghz işlemcim var çit çekirde olunca 200ghz x 2 4ghz performans mı oluyor onu merak ettim?
Şimdi Asıl sorunumda:
*Laptop umu Aldığımda ( Yaklaşık 1 Yıl Önce) Dvd okuyordu
*Fakat Artık DVD okumuyor CD okuyor Bunun Nedeni ve Çözümü Nedir Arkadaşlar Şimdiden Herkese Teşekkür Ediyorum İyi forumlar

Similar threads

Evet arkadaşlar ilk aldığımda dvd romum cdyide dvdyide okuyordu ama aldığım dvddeki oyunların hiçbirini okumuyor e ye diskim veya oyunun adı gelmiyor öylece kalıyor Bunu nedeni ne olabilir bazı sitelerle firmware bilmem ne diolar ama bişe anlamadım
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
selamünaleyküm arkadaşlar ; bu konuyu buraya açtım yeri doğrumu deilmi bilmiyorum ama en uygun burası galiba : )) ben fotoğraf makinasında video çekiyorum mov uzantılı olarak kaydediyor bu videoları,, ve ben bu videoları cd ye atıp VCDDVD de izlemek istiyorum ama, hem normal cd olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
selamünaleyküm arkadaşlar ; bu konuyu buraya açtım yeri doğrumu deilmi bilmiyorum ama en uygun burası galiba : )) ben fotoğraf makinasında video çekiyorum mov uzantılı olarak kaydediyor bu videoları,, ve ben bu videoları cd ye atıp VCDDVD de izlemek istiyorum ama, hem normal cd olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar diliyorumDvdcd rom sürücüm Cd okuyor ancak dvd okumuyor firmvare yüklemek istiyorum ama internetten aradım bulamadım :S Hitachi HLDTST RWDVD GCC 4481B marka modeli bu OkuyucununYardımcı olursanız sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt