Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dvd Rom BaĞlantisi

Dvd Rom BaĞlantisi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
arkadaşlar benim dvdrom problemim var cdrw,cdrom bağlantım var ayrıca dvdrom bağlantısı yapacağım cdrom yerine takınca görmüyor 2 IDE bağlantım var birisi cdrw ve cdrom u bağlıyor diğeri harddisk için
ne yapmam gerekiyor biraz yardımcı olursanız sevinirim
şimdiden teşekkürler

Similar threads

Asus 16X DVDROM Box Siyah Ürün Marka Model: 16X ASUS DVDROM BOX SIYAH Arabirim: IDE Yapı: INTERNAL Okumayazma hızı DVDROM: 16X, CDROM: 40X Bilgi transfer hızı DVD:21600 KBs, CD:6000 KBs Bellek: 512 KB Yükleme mekanizması: Motorized Tray Standartlar: DVDROM, DVDR, CDAudio, CDI...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
arkadaslar Sziden Küçük bir Yardım isteyeceğim Benim pcye dvdrom taktıgımda bilgisayar çook yavaş acılıyor ve dvd sürücüsünü görmüyor normalde dvd rom calısıyor bir bozukluk yok onda bilgisayarımda önceden cdrom ve cd reader vardı onları çalıştırıyor acaba neden olabilir benim pc dvd ye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır kullandığım bilgisyaraımda LG GCR serisi bi 52x cdrom LG GCE serisi bi 52x32x52 cdrw var bunlarla ilgili hiçbir sorunum aslında yok sorun şu ki nero olsun diğer programlar olsun okuma hızı testi yapan programlar ilk başta (ilk windows yüklemem değildi2ydi) cd...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Son 12 haftadır CDDVD Rom'um çalışmıyorKapak açılıp kapanıyoCDDVD takınca içinde dönüyo fakat okumuyoYardımcı Olursanız Çok Sevinirim Bilgisayarım aygıt yöneticisinden baktım Aygıt Türü : DVDCDROM sürücüleri Üreticisi : (Standart CDROM sürücüler) Konum : Konum 0 (0) Aygıt Durumu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
arkadaslar bı dvd rom almayı dusunuyorum bende suan bı rw bıde cd rom var sımdı cdrom u satıp dvd rom mu alsam bıde dvd bı fılmı aynı vcd gıbı bılgısayara kaydedıp cd sız ızleyebılırmıyım sız hangı dvd rom u onerırsınız sımdıden yardımlarınız ıcın saolun saygılar
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,975Kullanıcılar
yazaraliSon üye
Üst Alt