Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dvd-Rw Monte Sorunu Acil Yardım Lütfen

Dvd-Rw Monte Sorunu Acil Yardım Lütfen

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar bir kaç saat önce samsung marka bir dvd yazıcı aldım fakat anakartımda daha fazla ide olmadığından cdrw ye takılı olan ide kablosunun boş slotunu ona taktım (ortadakini) fakat bilgisayarım cdrw ve dvdrw yi tek bir aygıt olarak algılıyor bana msn den sıcağı sıcağına yardım edermisiniz lütfen

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

şimdiden saolun

Similar threads

SFVFVFVFVORUNUM DVD YAZAMAMA NERODAN SEÇİYORUM %3 E FLN GELİYOR KALIYOR BAŞKA PROGRAMLARLADA DENEDİM OLMADI İLK BOŞ DVDLERDE SORUN VAR DEDİDİM BAŞKALARINDA DENEDİM YAZDI SONRA DVD RAMİM BOZUK DEDİM SERVİSE GÖTÜRDÜM TAKIR TAKIR YAZIYOR NEROLARI DEĞİŞTİRDİM NERO 7 NERO 9...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
herkese iyigünler; yeni bi dvdrw aldım, fakat PC de bi türlü kullanamadım modeli LGSuper Multi DVD Rewriter (GH20NS10) ROM VER: EL00 Fotograftada göreceginiz gibi; dvdrw sata girişli, alttaki eski cdrw de eski tip dvdrw takıp PCyi yeniden başlattıgımda üsteki siyah ekran geliyor ve hiç bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Bir dvd film aldımDvd player okuyor fakat dvdrw'ımda çalıştıramıyorum filmiCd sağlam,başka dvd leri izleyebiliyorum dvdrw ile fakat bunun gibi bir kaç dvd yi okutamiyorumBoş olarak gösteriyor cd nin içini Acaba bilmediğim bir format mı var ,player da calışıp dvdrw ile çalışmayan? ya da başka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
858,497Konular
982,013Mesajlar
29,997Kullanıcılar
dhskdjdSon üye
Üst Alt