Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

dvd yazıcı sorunu :S

dvd yazıcı sorunu :S
0
121

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
benm dizüstü bilgisayarın dvd yazıcısı çıldırdı yaw
kendi yazdığı dvd leri okumamaya başladı benm bilgsayrda yazdığım dvd leri arkadaşların bilgisayarı okuyor biraz zorlanarak ama gelin görünki bu kafayo tırlatmış bilgisayar okumuyo
booş dvd takıp sürücüye tıklayınca eskiden giriyodu haliyle boş olduğu gözüküyodu ama artık E:erişilemez yanlış işlevyazısı çıkıyo

yazdığım dvdleri takınca otomatik açılmıyo sürücünün üzerine tıkladığımdaysa
verdiği hata şu: sürücü bu diki okuyamıyor disk biçimlendirilmemiş ya da windowsun tanımadığı bir biçim kullanıyorgıbı bişi yazıyo

şimdi denedim de aynı şekilde sorun çıkaran dün yazdığım dvdler şimdi sorunsuz bi şekildee çalıştılar Allah Allah nooluyo yaa dün okumadı da şimdi neden okudu ??

bişi daha soruna sebep olan her neyse sürücünün adı DVD RW SÜRÜCÜSÜ iken bu bahsettiğim yazdığım dvdleri takınca CD SÜRÜCÜSÜ olarak değişiyor
bu soruna sebep olabileceğini düşündüğüm bazı yaptığım değişiklikleri yazıyorum
acaba soruna bunlar mı sebep oldu yardımcı olursanız çok sevinirim

1nero nun cd yazma hızını arttıryor die duyduğum için windows un cd yazma özelliğini kapattım msconfig komutuyla açılan menüden yapmıştım(galiba)

2dvd sürücüsüne sağ tıklayınca çıkan menünün kayıt sekmesinde yer alan bu sürücüde cd ye yazmayı etkinleştir özelliğini iptal ettim (şimdi düşündüm de galiba 1de yaptığım değişiklik buna çok benziyor :S)

858,496Konular
981,709Mesajlar
29,780Kullanıcılar
eennnSon üye
Üst Alt