Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar philips saa7130hl kayıt cihazı var driverlerini kurdum yanlız dvr kayıt programınının hangisinin uyumlu olduğunu bilmiyorum şimdiden ilginiz için teşekkürler
arkadaşlar philips saa7130hl kayıt cihazı var driverlerini kurdum yanlız dvr kayıt programınının hangisinin uyumlu olduğunu bilmiyorum şimdiden ilginiz için teşekkürler
Dvr kayıt kartının driverini yükledim yaklaşık 6 ay hiç bir sıkıntı yokken son 34 gündür bilgisayarı dondurup resetlemeye başladı Mavi ekran hatası alıyorum 12 Tane kameram olduğu için 2 tane DVR kartı kullanıyorum Birisi WAPA 9808 Diğer SP 9808 Anlamadığım şu 6 aydır sıkıntı yokken neden birden...
Microsoft, Xbox ile alakalı gelecek planlarından bahsetti. Xbox Proje Yönetimi Direktörü Jason Ronald, bir röportajında şirketin oyun konsolu konusundaki önceliklerini açıkladı. Xbox kullanıcılarının video yakalama ve paylaşma deneyimini yeterince iyileştiremediklerini söyleyen Ronald, ekip...
Arkadaşlar şöle bi sorunum var ben kendi bilgisayarımda yeni DVD RW m le DVD yaziorum yanlız arkadaşın bilgisayarı biraz eski doğal olarak DVD ROM u da bu gün gidip boş DVD satan büyük dükkanlardan birine girdim ordaki birine sordum oda DVD ROM un güncellenmesi gerekiyo dedi Bende hmmm diyip...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.