Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

dvr kayıt kartı programı

dvr kayıt kartı programı

Similar threads

arkadaşlar philips saa7130hl kayıt cihazı var driverlerini kurdum yanlız dvr kayıt programınının hangisinin uyumlu olduğunu bilmiyorum şimdiden ilginiz için teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
arkadaşlar philips saa7130hl kayıt cihazı var driverlerini kurdum yanlız dvr kayıt programınının hangisinin uyumlu olduğunu bilmiyorum şimdiden ilginiz için teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Dvr kayıt kartının driverini yükledim yaklaşık 6 ay hiç bir sıkıntı yokken son 34 gündür bilgisayarı dondurup resetlemeye başladı Mavi ekran hatası alıyorum 12 Tane kameram olduğu için 2 tane DVR kartı kullanıyorum Birisi WAPA 9808 Diğer SP 9808 Anlamadığım şu 6 aydır sıkıntı yokken neden birden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Microsoft, Xbox ile alakalı gelecek planlarından bahsetti. Xbox Proje Yönetimi Direktörü Jason Ronald, bir röportajında şirketin oyun konsolu konusundaki önceliklerini açıkladı. Xbox kullanıcılarının video yakalama ve paylaşma deneyimini yeterince iyileştiremediklerini söyleyen Ronald, ekip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Arkadaşlar şöle bi sorunum var ben kendi bilgisayarımda yeni DVD RW m le DVD yaziorum yanlız arkadaşın bilgisayarı biraz eski doğal olarak DVD ROM u da bu gün gidip boş DVD satan büyük dükkanlardan birine girdim ordaki birine sordum oda DVD ROM un güncellenmesi gerekiyo dedi Bende hmmm diyip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
328
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt