EAçıklama Proğramınız Windows 7 ile çalışmıyor ise Windows 7 e ifade çalıştırma proğramınız çalışmıyor ise, Arkadaşlarım muhasebeci arkadaşlarımıza yardım etmek adına bu konuyu açıyoruz E açıklamabat dosyası yeni işletim sistemlerinde çalışmaz bunu çevirerek uygulamak gerekiyor Biz çevrimi sizin yerinize yapıyoruz Kameradünyası sitesinden çevirim proğramı indirdik ama gördük fakat proğram exe oluştururken iframe virüsü yaratıyor Ben sizler için pak bir tane oluşturuyorum arkadaşlarım kendimde kullanıyorum BURAYI TIKLAYARAK indirebilirsiniz Proğram indirme linkinde sorun yaşadığınız taktirde sitemize tescil olmadan sayfanın en altındaki seri cevaptan bize yazabilirsiniz Linki yenileriz 1549350347 1549350347 ebeyanprograminizwindows7ilecalismiyorise5c5935d07291febeyanprograminizwindows7ilecalismiyorise5c5935d07291febeyanprograminizwindows7ilecalismiyorise5c5935d07291f Bu dosyayı indirdikten hemencecik sonradan rardan çıkartın ve C:ebyn 'ın içine yapıştırın arkadaşlarım direkt çalıştırabileceğiniz gibi, bu dizine attığınız dosyaya sağ klik masa üzerine kısa yolunu paylaş ta diyebilirsiniz Kolay gelsin arkadaşlarım