Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

E İmza Almak İstiyorum

E İmza Almak İstiyorum
0
123

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
E İmza Nasıl Alınır

Elektronik imza sertifikası almak ve kellanmak için ilk önce kullanım yapmanız gerekir Başvurunuzu sertifikayı veren internet kuruluşlarından yada sanayi bakanlığından yapabilirsiniz

Uygulama için zorunlu arşiv:

Online Başvurunuzu yapınız, printer çıktısını imzalayınız
Kimlik fotokopiniz,
Eğer ödemenizi EFT veya Havale yolu ile yaptıysanız ödeme dekontunuz *

Similar threads

E İmza Almak İstiyorum Takviye Elektronik imza sertifikası almak ve kullanmak için ilk olarak uygulama yapmanız gerekir Başvurunuzu sertifikayı veren internet kuruluşlarından yada sanayi bakanlığından yapabilirsiniz Kullanım için zorunlu arşiv: Online Başvurunuzu yapınız, printer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
E İmza Nasıl Alınır Elektronik imza sertifikası almak ve kellanmak icin oncelikle başvuru yapmanız gerekir Başvurunuzu sertifikayı veren internet kuruluşlarından yada sanayi bakanlığından yapabilirsiniz Başvuru icin gerekli evraklar: Online Başvurunuzu yapınız, yazıcı cıktısını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
E İmza Almak İstiyorum Yardım Elektronik imza sertifikası almak ve kullanmak icin oncelikle başvuru yapmanız gerekir Başvurunuzu sertifikayı veren internet kuruluşlarından yada sanayi bakanlığından yapabilirsiniz Başvuru icin gerekli evraklar: Online Başvurunuzu yapınız, yazıcı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
255
E İmza Nedir Nasıl Alınır Elektronik imza (eimza), elektronik ortamda yer alan bir belgeye eklenerek imzalayanın kim olduğunu belirlemeye yarayan veridir 5070 Sayılı Kanun uyarınca eimza, ıslak imza ile eşdeğerdedir Eimza sertifikası dağıtmaya yetkilendirilmiş kuruluşlar göre dağıtılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
E İmza Nedir Nasıl Alınır Elektronik imza (eimza), elektronik ortamda bulunan bir belgeye eklenerek imzalayanın kim olduğunu belirlemeye yarayan veridir 5070 Sayılı Kanun uyarınca eimza, ıslak imza ile eşdeğerdedir Eimza sertifikası dağıtmaya yetkilendirilmiş kuruluşlar tarafından dağıtılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
858,497Konular
982,127Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt