Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

E OKUL MÜDÜRLERİN HESAPLARINI NASIL ÇALIYONUZ

E OKUL MÜDÜRLERİN HESAPLARINI NASIL ÇALIYONUZ
2
118
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

venom1942

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
16
F-D Coin
71
müdür odasında yokken içeri gir usb ile ratla çık dikkat ek kameralara yakalanma xd diğer yöntemi de pdf - python içine vesaire rat koyuluyor koy öğretmene yada müdüre bi bahane ile açtır işte gerisi sende

finton34

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
62
müdür odasında yokken içeri gir usb ile ratla çık dikkat ek kameralara yakalanma xd diğer yöntemi de pdf - python içine vesaire rat koyuluyor koy öğretmene yada müdüre bi bahane ile açtır işte gerisi sende
bildiginiz varmı böyle cookie pass log yapan cunku usb autorun yapmam lazım odasına girmem gerekiyor ratla uraşamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

bebekler ile müdürlerin karşılıklı yanları 1 Her ikisine de sahip olduğunuzda ilk olarak fazla sevinirsiniz, ancak ileride başınıza neler açabileceklerini düşünemezsiniz 2 İkisi de fazla sabırsızdır, isteklerinin derhal yerine getirilmesini isterler İstekleri hemen olmazsa bağırıp çağırmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
İstanbul Emniyeti'nde müdürlerin yeni devir yerleri belirlendi İstanbul Güvenlik Müdürlüğü'nde önceki gün yapılan terfi töreninin gerisinde şube müdürlükleri ve ilçe emniyet müdürlükleri için atamalar yapıldı Toplam 46 öbür birimde yapılan değişiklerin 22'si şube müdürlükleri, 24'ü de ilçe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
TÜRKEN Vakfı'nın Genel Sekreteri Haluk Gani'nin, bir KİT olan ETİMADEN'in ABD'de kurduğu ETİMİNE USA Şirketi'nin 13 bin 500 Euro (dünkü kurdan 89 bin lira) maaşlı Genel Müdürü olduğu ortaya çıktı. CHP Zonguldak Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu üyesi Deniz Yavuzyılmaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
  • Kilitli
*** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! ***
Cevaplar
128
Görüntüleme
1K
  • Kilitli
Bu sorunun sebebi nedir, fixmi yedi yoksa çok fazla sorgu atınca bumu oluyor? Bilgisi olan varmı? Sanırım loginle alakalı diğerleri okul no çekebiliyor ben çekemiyorum BU loginde önceden e okul çekmiştim 20k kadar sorgu atılmıştı sonra böyle oldu stealer loglarıda karıştırmak istemiyorum şimdi...
Cevaplar
2
Görüntüleme
119
858,464Konular
981,136Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt