Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
müdür odasında yokken içeri gir usb ile ratla çık dikkat ek kameralara yakalanma xd diğer yöntemi de pdf - python içine vesaire rat koyuluyor koy öğretmene yada müdüre bi bahane ile açtır işte gerisi sende
müdür odasında yokken içeri gir usb ile ratla çık dikkat ek kameralara yakalanma xd diğer yöntemi de pdf - python içine vesaire rat koyuluyor koy öğretmene yada müdüre bi bahane ile açtır işte gerisi sende
bebekler ile müdürlerin karşılıklı yanları 1 Her ikisine de sahip olduğunuzda ilk olarak fazla sevinirsiniz, ancak ileride başınıza neler açabileceklerini düşünemezsiniz 2 İkisi de fazla sabırsızdır, isteklerinin derhal yerine getirilmesini isterler İstekleri hemen olmazsa bağırıp çağırmaya...
İstanbul Emniyeti'nde müdürlerin yeni devir yerleri belirlendi İstanbul Güvenlik Müdürlüğü'nde önceki gün yapılan terfi töreninin gerisinde şube müdürlükleri ve ilçe emniyet müdürlükleri için atamalar yapıldı Toplam 46 öbür birimde yapılan değişiklerin 22'si şube müdürlükleri, 24'ü de ilçe...
TÜRKEN Vakfı'nın Genel Sekreteri Haluk Gani'nin, bir KİT olan ETİMADEN'in ABD'de kurduğu ETİMİNE USA Şirketi'nin 13 bin 500 Euro (dünkü kurdan 89 bin lira) maaşlı Genel Müdürü olduğu ortaya çıktı.
CHP Zonguldak Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu üyesi Deniz Yavuzyılmaz...
Bu sorunun sebebi nedir, fixmi yedi yoksa çok fazla sorgu atınca bumu oluyor? Bilgisi olan varmı?
Sanırım loginle alakalı diğerleri okul no çekebiliyor ben çekemiyorum
BU loginde önceden e okul çekmiştim 20k kadar sorgu atılmıştı sonra böyle oldu stealer loglarıda karıştırmak istemiyorum şimdi...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.