Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

e-okul oğrenci okul numarası nasıl oğrenilir

e-okul oğrenci okul numarası nasıl oğrenilir
0
96

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
eokul oğrenci okul numarasını oğrenmek istiyorum

oğrenci okul numarası oğrenme
Okula kayıt sırasında verilen numaradırHer oğrencinin mutlaka bir okul numarası bulunmaktadır

Sisteme giriş yapabilmek icin bu numaranın bilinmesi gerekir Cocuğunuzun kayıtlı olduğu okuldan oğrenebilirsiniz

Similar threads

Oğrenci okul numarasını nasıl oğrenebilirim Oğrenci okul numarası cocuğunuzun yada oğrenci sizseniz sizin okula kayıt sırasında verilen numaradır Okula kayıt olan her oğrencinin mutlaka bir okul numarası bulunmaktadırSisteme giriş yapabilmek icin bu numaranın bilinmesi gerekir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Eokul nedir? Eokul sitesinden nasıl yararlanılır? Eokul sisteminden neler oğrenilir? eOkul Veli Bilgilendirme Servisi, resmi ve ozel ilkoğretim okullarında okuyan oğrencisi bulunan veliler icin hazırlanmıştır Sisteme girildiğinde aşağıdaki bilgiler oğrenilebilir: * Duyurular: Okul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
emektep öğrenci mektep numarasını öğrenmek istiyorum öğrenci mektep numarası öğrenme Okula tescil esnasında bahşedilen numaradırHer öğrencinin mutlaka bir mektep numarası bulunmaktadır Sisteme giriş edebilmek için bu numaranın bilinmesi gerekir Çocuğunuzun kayıtlı olduğu okuldan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Eokul veli bilgilendirme sistemi giriş 2019 e‐Okul sisteminde kayıtlı oğrencilerle ilgili bilgileri velilere acmak icin Veli Bilgilendirme Servisi (VBS) kullanılacaktır Oğrenci velileri, karne ile ilgili işlemler bittikten sonra acılacak olan ekrandan aşağıdaki şekilde Sisteme giriş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Emektep nedir? Eokul sitesinden nasıl yararlanılır? Emektep sisteminden neler öğrenilir? eMektep Veli Bilgilendirme Servisi, resmi ve özel ilköğretim okullarında okuyan öğrencisi bulunan veliler için hazırlanmıştır Sisteme girildiğinde aşağıdaki bilgiler öğrenilebilir: * Duyurular: Mektep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,496Konular
981,829Mesajlar
29,875Kullanıcılar
Aksu001Son üye
Üst Alt