Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi Karne Notları

E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi Karne Notları
0
113

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
e okul veli bilgilendirme sistemi karne notu sorgula
vbs karne
e okul karne notları

veli bilgilendirme sistemi sayesinde oğrencinizin 1 ve 2 donem karne notlarını aiağıdaki bağlantıdan oğrenebilirsiniz Oğrencinini tc kimlik numarasını ve okul numarasını sisteme girmeniz yeterli

e okul veli bilgilendirme sistemi karne sonucları icin tıklayınız

Similar threads

e okul karne notları oğrenme eOkul Veli Bilgilendirme Servisi, resmi ve ozel ilkoğretim okullarında okuyan oğrencisi bulunan veliler icin hazırlanmıştırOğrencinizin Tk kimlik numarası ve okul numarası işe giriş yaparak karne notları oğrenebilirsiniz e okul veli bilgilendirme sistemi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Eokul veli bilgilendirme sistemi giriş 2019 e‐Okul sisteminde kayıtlı oğrencilerle ilgili bilgileri velilere acmak icin Veli Bilgilendirme Servisi (VBS) kullanılacaktır Oğrenci velileri, karne ile ilgili işlemler bittikten sonra acılacak olan ekrandan aşağıdaki şekilde Sisteme giriş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
e mektep veli bilgilendirme sistemi karne notu sorgula vbs karne e okul karne notları veli bilgilendirme sistemi sayesinde öğrencinizin 1 ve 2 dönem karne notlarını aiağıdaki bağlantıdan öğrenebilirsiniz Öğrencinini tc kimlik numarasını ve mektep numarasını sisteme girmeniz yeterli e...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
vbs e okul veli bilgilendirme sistemi eOkul Veli Bilgilendirme Servisi, resmi ve ozel ilkoğretim okullarında okuyan oğrencisi bulunan veliler icin hazırlanmıştır imagesvbseokul5b04c1e66e31f e okul veli bilgilendirme sistemi sayesinde oğrencinizin notlarını,sınav tarihlerini ,okula...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
e okul vbs veli bilgilendirme sistemi e okul e okul veli bilgilendirme e okul veli bilgilendirme sistemine giriş veli oğrenci bilgilendirme imageseokulvelibilgilendirmesistemi5ad349518f10d Milli Eğitim Bakanlığı'nın hazırlamış olduğu Veli Bilgilendirme Sistemi ile veliler cocuklarının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,464Konular
981,136Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt