iltasyazilim
FD Üye
e okul vbs
veli bilgilendirme sistemi e mektep
e okul veli bilgilendirme
e mektep veli bilgilendirme sistemine antre
veli öğrenci bilgilendirme
Milli Eğitim Bakanlığı'nın hazırlamış olduğu Veli Bilgilendirme Sistemi ile veliler çocuklarının TC kimlik ve öğrenci numaralarını girerek ders notlarını, işe gelmeme bilgilerini, haftalık ders programlarını, aldıkları belgeleri (takdir, teşekkür vb), okudukları kitapları, tavır notlarını ve okulun duyurularını takip edebilirler
Aşağıdaki linke tıkladıktan sonradan öğrencinin tc kimlik numarasını ve mektep öğrenci numarasını yazmanız yeterli Okuldan yada milli eğitim müdürlüklerinden herhangi bir parola almanıza lüzum yok
e mektep veli bilgilendirme sistemi için tıklayınız
*
veli bilgilendirme sistemi e mektep
e okul veli bilgilendirme
e mektep veli bilgilendirme sistemine antre
veli öğrenci bilgilendirme
Milli Eğitim Bakanlığı'nın hazırlamış olduğu Veli Bilgilendirme Sistemi ile veliler çocuklarının TC kimlik ve öğrenci numaralarını girerek ders notlarını, işe gelmeme bilgilerini, haftalık ders programlarını, aldıkları belgeleri (takdir, teşekkür vb), okudukları kitapları, tavır notlarını ve okulun duyurularını takip edebilirler
Aşağıdaki linke tıkladıktan sonradan öğrencinin tc kimlik numarasını ve mektep öğrenci numarasını yazmanız yeterli Okuldan yada milli eğitim müdürlüklerinden herhangi bir parola almanıza lüzum yok
e mektep veli bilgilendirme sistemi için tıklayınız
*
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.