Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

E-Okul'dan çocuğumun notlarını nasıl öğrenirim?

E-Okul'dan çocuğumun notlarını nasıl öğrenirim?
0
334

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
YARIYIL TATILI geldi çattı yarın karneler alınacak Bugünden çocuğunuzun tüm notlarını ya da işe gelmeme durumunu öğrenmek istiyorsanız ne yapmanız gerektiğini anında açıklayalım

1 Ilk Olarak BURAYA tııklayın ve EOkul resmi internet sayfasına antre yapın
2 Karşınıza çıkan sayfanın anında üst kısmında Veli Bilgilendirme Sistemine Giriş başlığı altındaki öğrenci bilgilerini doğru bir şekilde doldurun

3 VBS güvenlik kontrolü için sizden öğrenci hakkında bazı bilgiler isteyen bir sayfayla karşılaşacaksınız Tekrar burada sizden istenen bilgileri içten bir şekilde doldurun

4 Buraya kadar herşeyi doğru yaptıysanız öğrencinizin durumunu öğrenebileceğiniz ana ekrana gelmişsiniz demektir Solda bulunan menüden öğrencinizin okuldaki durumunu anlatan herşeyi inceleyebilirsiniz Hatta bugünden yarın alacağı karneyi bile görebilirsiniz
*

Similar threads

Yarıyıl tatili geldi cattı yarın karneler alınacak Bugunden cocuğunuzun tum notlarını ya da devamsızlık durumunu oğrenmek istiyorsanız ne yapmanız gerektiğini hemen acıklayalım 1 Oncelikle BURAYA tııklayın ve EOkul resmi internet sayfasına giriş yapın 2 Karşınıza cıkan sayfanın hemen ust...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
2020 eğitim yılının ilk 15 tatili öncesinde, öğrenciler ve veliler tarafından merakla beklenen e-Okul VBS sistemine nasıl girilir? e-Okul giriş sayfası ve merak edilen bilgiler haberimizde. Hem velilerin hem de öğrencileri karne heyecanı sarmış durumda. e-Okul giriş sayfası 2020 yılının ilk 15...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
2022 2 dönem Karne nereden bakılır? Milli Eğitim Bakanlığı'ndan alınan bilgiye göre, ilkokul, ortaokul, lise kademelerindeki tüm öğrenciler karnelerine "e-okul.meb.gov.tr" internet sitesi üzerinden ulaşabilecek. Öğrenciler, "takdir ve teşekkür" belgelerine de sistem üzerinden erişebilecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Pandemi dolayısıyla okullardan uzun bir süre uzak kalan öğrenciler, 2020-2021 eğitim öğretim yılının ilk dönem karnelerini bugün dijital ortamdan alacaklar. Peki bu dijital karne nereden görüntülenir, e-okul karne notlarına nasıl bakılır? Birinci dönem için öğrenciler karne alacak mı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
244
EMektep Nasıl Kullanılır ve Giriş Yapılır ? EOkul Sistemi Nasıl İşliyor? 2007 yılında Milli Eğitim bakanlığı kadar açılan eMektep, bir yönetim veri sistemi yazılımıdır Öğrencinin okul kaydının yapılmasıyla başlıyor ve mezuniyete dek olan süreci içeriyor Okula kayıt olduğunda verilen öğrenci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,528Konular
981,482Mesajlar
31,422Kullanıcılar
Joker222Son üye
Üst Alt