Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

e-tab yerli üretim tablet bilgisayar

Hoş geldin! kaan10 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
e-tab yerli üretim tablet bilgisayar
0
100

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
etab yerli imal tablet,
ilk yerli üretim tablet etabGeneral Mobile Türkiye'nin birincil yerli imal tabletini sunuyor

General Mobile, 89 inç ekran boyutundaki ilk yerli imal tablet bilgisayarı etab ile eğitime karşın içerik projesini başlattığını duyurdu Mahsul 2019 kasım ayında satışa sunulacak General Mobile tarafından üretilen tablet etab, özellikle orta öğrenim öğrencilerinin akademik, sosyal, zihinsel ve kültürel gelişiminin desteklenmesi hedefleniyor

etab ve laf konusu eğitim projesine ilişkin konuşan General Mobile Türkiye Genel Müdürü Muzaffer Gölcü bu projedeki amaçlarını şöyle özetliyor:

“Günümüzde, ülkemizde az kalsın bütün telekomünikasyon aygıt ve sistemleri ithal edilmektedir 1994 yılından 2010 yılı ardına kadar baktığımızda kullanılan cep telefonu sayısı 136 milyon Ve hemen hemen tamamı ithal edilmiş cihazlardır Bu ithalat neticesinde dışarıya ödenen değer ise 28 milyar dolar gibi, kesinlikle göz ardı edilemeyecek fazla manâlı bir rakamdır Ülkemizin yetişmiş inasn gücü ve teknolojik birikimi bu ve başka ürünlerin ülkemizde üretilebilmesini sağlayacak güçtedir Türkiye ’nin birincil yerli telefon üreticisi General Mobile olarak da bugün geldiğimiz noktada bu gücümüzün farkındayız ve ilk yerli tableti üretmenin haklı gururunu yaşıyoruz Marifetli ürünler geliştirerek çok iyi tüketici deneyimleri yaratma konusunda sürdürülebilir bir galibiyet için çalışmakta, pek fazla öbür alanlardaki yüksek teknolojiye sahip mobil mahsul ve çözümleri pazara sunmakta, bilgi toplumununun, bireylerin ihtiyaç duyduğu tatbik ve çözümleri daha hızlı bir şekilde karşılamayı bir öncelik olarak görmekteyiz bu nedenle, araştırma, üretim ve satış faaliyetlerimize paralel olarak kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarımıza da aynı öncelikler doğrultusunda ve bilhassa eğitim alanında sürdürmeyi amaçlamaktayız Bu doğrultuda General Mobile olarak kullanıcılarımıza sunacağımız ve “etab adını verdiğimiz Türkiye ’nin ilk yerli üretim tablet bilgisayarının sağlayacağı içerik ile, özellikle orta öğrenim öğrencilerimizin öğrenim süreçlerini üzere çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz Biz, her açıdan çok iyi görüntüyü, tasarımı ve mükemmel kullanıcı deneyimini bir araya getirdik Fakat burada alınacak daha fazla yol var Bu mahsul, her yönüyle Türkiye için bir ilk adımdır

kaynak: technolabs *

858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt