Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

E3 2019 Etkinliklerinde Bethesda Softworks Tanıtımları

E3 2019 Etkinliklerinde Bethesda Softworks Tanıtımları
0
117

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

E3 2019 etkinliklerinin başlamasıyla birlikte oyun şirketleri önümüzdeki periyot çıkaracakları oyunları ve oyunlara getirecekleri yenilikleri duyurmaya başladılar. Etkinliklere dahil olan Bethesda Softworks da kendi yeni oyun ve modlarını duyurmaya başladı. Süratli bir çıkış yapan Bethesda Softworks, tanıtımların yapılmasıyla birlikte duyurduğu yeniliklerin tanıtım medyalarını da oyunseverlerle paylaştı. Gelin daima birlikte YouTube üzerinden paylaşılan o tanıtım medyalarına yakından bakalım.

de0993b28e27482734bba8f2ba22065c02b06e72.jpeg
  • Not: Aşağıda bulunan tanıtım medyalarının neredeyse tamamı hassas manzaralar içermektedir. Bu yüzden YouTube medyaları izlemeden evvel kullanıcılardan onay istemektedir. Bunu yapmak için YouTube'a Google hesabınızla giriş yapmanız gerekmektedir.
Ghostwire: Tokyo

Bethasda, oyunseverleri yeni bir oyunla buluşturmaya hazırlanıyor. Oyunun çıkış tarihi ve hangi platformlara geleceği bilinmiyor lakin tanıtım medyası oyunla ilgili heyecanın artmasını sağlıyor. İşte Ghostwire: Tokyo'nun tanıtım görüntüsü;

Commender Keen

1990 yılında birinci kere piyasaya sürülen Commender Keen, önümüzdeki devirde külliyen yenilenerek oyuncularla buluşacak. Oyunun ne devir çıkacağı bilinmese de şirket şimdiden oyun için şahsi kostümleri takipçilerine sunmuş durumda. Şayet sizde oyunun gelişim ekibine dahil olarak duyurulardan haberdar olmak isterseniz ve tanıtım için sunulan kişisel kostümlere sahip olmak isterseniz burada bulunan ilişkiyi kullanarak oyunun ilgili internet adresine ulaşabilirsiniz.

Deathloop

Bethesda Softworks'un bir yeni oyunu da Deathloop. Yeniden çıkış tarihi verilmeyen oyunlardan bir tanesi olarak önümüze çıkan Deathloop'un konusuna gelecek olursak; kısaca öldürmek desek bölgesidir. Dilerseniz bir süikastçiyi canlandıracağımız bu oyunun tanıtım görüntüsüne geçelim;

DOOM Eternal

Şirketin duyurduğu oyunlardan bir tanesi de DOOM Eternal. Lakin bu oyun birinci defa E3 2019 etkinliklerinde duyurulmadı. Oyun daha evvelden de biliniyordu. Kasım ayında piyasaya sürülmesi beklenen DOOM efsanesinin son üyesi şu an için Valve'ın oyun platformu Steam üzerinde ön sipariş verilebiliyor. 349 TL fiyat etiketine sahip olan DOOM Eternal'ı ön sipariş vermek isterseniz burada bulunan ilişkiyi kullanabilirsiniz.

DOOM Eternal ile ilgili olarak paylaşılan tek tanıtım görüntüsü, oyunun hikayesine ilişkin değil. Multiplayer seçeneğinin de olacağı oyun, son yılların çok tanınan oyun stillerinden bir tanesi olan hayatta kalma modunu da içerecek. İşte o modla ilgili tanıtım medyası;

Wolfenstein: Youngblood

Şirketin 2019 yılında piyasaya sürmeyi planladığı oyunlardan bir tanesi de Wolfenstein: Youngblood oldu. Oyunun çıkış tarihi şimdi net değil gelgelelim Steam üzerinden ön sipariş verilebiliyor. Burada bulunan ilişkiyi kullanarak 179 TL karşılığında Wolfenstein: Youngblood ön siparişinizi verebilirsiniz.

Fallout 76: Wastelanders

Fallout serisinin son üyesi de Bethesda Softworks tarafından geliştirilmeye devam ediyor. İlgili haberimizde bahsettiğimiz oyunun hayatta kalma moduna ek olarak, sonbahar aylarında oyuna büyük bir yenileştirme gelecek. Getirilecek olan bu yenileştirme fiyatsız olarak oyunculara sunulacak.