Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

EBA Öğrenci Kurs Girişi Kaydol

EBA Öğrenci Kurs Girişi Kaydol
0
246

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Eba öğrenci kurs girişi

Milli Eğitim bakanlığının Öğrencilere yardım
1 dönem kursları 3 Ekim 2019´te başlayacak ve 24 Ocak 2019´da sona erecek 2 dönem kursları ise 8 Şubat 2019´da başlayacak 2 dönem kursları ve takvim kurslar 17 Haziran 2019´da bitmiş olacak 3 dönem yaz kursları ise 20 Haziran11 Eylül 2019 tarihleri aralarında düzenlenecek Öğrenciler ders ve öğretmen tercihinde bulunabilecek

Eba kurs bulunma isteyen örgün eğitime sürekli öğrenciler, okul ya da kurumlarından alacakları Eğitim Bilişim Ağı (eba) şifresi ile ekurs modülü üzerinden ya da kişisel olarak kurs müdürlüğüne kurs açılan derslerle ilgili başvuru formu yapabilecekler

Eba Kurs Başvurusu nasıl yapılır

Ilk Önce okulunuzda aldığınız Eba şifreni TC kimlik numaranız ile :ekursebagovtr sitesine giriş yapın

karşınıza meydana çıkan ekranda Öğrenciler için Eba girişi Tıklayın

Karşınıza çıkan Ekrana TC kimlik numaranız ve Şifrenizi girin

Çıkan listede Okulunuzu seçin ve anında altına ders ekle seçeneği çıkacaktır

Okulunuzu seçtikten daha sonra Kurs bakmak istediğiniz Dersi seçin

Ders ekledikten sonrason olarak hoca tercihi çıkacak istediğiniz öğretmeni listeden seçin ve dersi kaydet'e tıklayın Başvurunuz bu şekilde üretilmiş oluyor *

Similar threads

Eba oğrenci kurs girişi Milli Eğitim bakanlığının Oğrencilere takviye 1 donem kursları 3 Ekim 2019´te başlayacak ve 24 Ocak 2019´da sona erecek 2 donem kursları ise 8 Şubat 2019´da başlayacak 2 donem kursları ve yıllık kurslar 17 Haziran 2019´da tamamlanmış olacak 3 donem yaz kursları ise 20...
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
EBA öğrenci girişi nasıl yapılır sorusu, şu sıralar gündemde olan bir soru. EBA öğrenci girişi ya da EBA kurs öğrenci girişi işlemleri, veliler ve öğrenciler açısından oldukça merak ediliyor. Özellikle, lisede olan ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler sık sık EBA giriş öğrenci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
218
Uzaktan eğitim kapsamında, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri 23-27 Mart tarihlerinde TRT ve Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden eğitim görecek. TRT'den yapılacak eğitimlerde öğrenciler, bir program dahilinde kendilerine uygun saatlerde derslerini dinleyecek. Milli Eğitim Bakanlığınca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Yarın 16 Milyon Öğrenci Karne Alacak! karne darılma tarihi, 24 ocak karneler alınıyor, 2019 yarıyıl tatili Sevgili melekler, bir öğretim yılının daha yarısını bitirmiş bulunuyoruz Yarın 16 milyon öğrenci karne alacak Mektep öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisedeki yaklaşık 16 milyon öğrenci yarın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Koronavirüs salgını nedeniyle okullarından uzak kalan öğrenciler, karnelerini de dijital ortamda alacaklar. e-Karneler, e-okul VBS Veli Bilgilendirme Sistemi’den (VBS) görüntülenebilecek. Peki, e-Karneler ne zaman verilecek? e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) üzerinden giriş nasıl yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
858,507Konular
982,806Mesajlar
30,618Kullanıcılar
yynerSon üye
Üst Alt