Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ebced hesabı gercekten dogrumu?

ebced hesabı gercekten dogrumu?
0
73

Similar threads

ebced ebced hesabı gercekten dogrumu?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Ebced hesabı, bir sayı sistemini ifade etmekle birlikte bu rakam sistemi özel alfabetik bir düzen şeklindedir Ebced hesabında, her harfe birer değerinde atanır ve kelimelerin sayısal anlamda ifade edilmesi sağlanır Bu hesap, bakıldığında kriptolojinin de uzmanlık alanına giren bir konudur Çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
ihya ebced hesaplama ekrani icin tikla Ebced hesâbında, harflerin sayı olarak değerleri şöyle hesaplanır: Ebced (elif):1, be:2, cim:3, dal:4, hevvez (he):5, vav:6, ze:7, huttî (ha):8, tı:9, ye:10, kelemen (kef):20, lam:30, mim:40, nun:50, safes (sin):60, ayın:70, fe:80, sad:90, karaşet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Ebced ne demektir Ebced veya EbUced, Arap alfabesindeki harflerin kolaylıkla hatırda kalması icin duzenlenen bir harf dizisi ile bu harf dizisinin her birine tekabul eden bir rakam değeri sistemi ve diziyi oluşturan sekiz kelimenin ilkinin adıdır Harflerin her birine 1'den 1000'e kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Diyelimki musluman bi ulkede bi adam tvde ben ateyistim dedi, idam etmek dogrumudur sizce ? bence dogru cunku toplum psikolojisini bozmamasi gerekiyor coluk cocuk etkileniyo benim oglan universtede birsuru ateis arkadaş edinmiş, lan dedim kafirlerle ne işin var, yürü git evlere, abilere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,496Konular
981,871Mesajlar
29,913Kullanıcılar
DerieriSon üye
Üst Alt