Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ebeveyn kontrollü bisiklet tavsiyesi olan varmı

ebeveyn kontrollü bisiklet tavsiyesi olan varmı
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
ebeveyn kontrollü bisiklet tavsiyesi olan varmı Merhaba, oğlum hemen 22 aylık ve sitemizin kapalı spor sahası var Orada ebeveyn kontrollü bisikletle gezdirmek istiyorum sizce az önce erken mi? üstelik kullanan ve memnun kalan varmı ?  

Similar threads

“Elektrik motoruyla desteklenmiş hibrit bisiklet deyince aklınıza ne geliyor? Büyük ihtimalle herkesin aklına aynı şeyler geliyordur ve yan ya dediğinizi duyar gibiyim Teknolojinin gelişimi her alanda tez sürerken, hobilerimiz de bu gelişmelerden nasibini alıyor… OHM firmasının üretimine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Cem ŞENELMAN birimi Cem ŞENELMAN tema bölüm: mektep Mektep Okulda kaybedersek hayatımızın bir beşinci 15 bu yüzden minimum bir sene orada geçiriyoruz böylece, bizim için ikinci bir konut Benim görüşüme göre, sadece vakit kaybediyoruz Fakat bu kayıp bize kar ve galibiyet gibi geliyor Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs (corona virüsü) Bilim Kurulu ile gerçekleştirdiği toplantı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması üzerinden edinilecek bir kod ile şehirler arası yolculuk yapılabileceğini belirtti. YKS ve LGS gibi sınavlarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Psikiyatride ‘uyarı eksikliği’ skandalı Uyarı eksikliği ve hiperaktivite teşhisiyle ilköğretim çağındaki on binlerce çocuk boşu boşuna uyarıcı ve antidepresan hap kullanıyor Hâlbuki ilaçsız yöntemlerle tanı ve çare de mümkün Fakat nedense Türkiye’ye getirilmiyor ‘Hiperaktivite', ‘dikkat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
imagesmutlubirhamilelikicinoneriler5adfbb172466c Hamilelik uzun ve zor bir surectir Bu uzun maratonu mutlu bir şekilde gecirmeniz mumkun Mutlu bir hamilelik donemi gecirmeniz icin; Giyiminize Dikkat Edin Gebelikte pamuklu kumaştan yapılmış hafif, esnek ve bol giysiler en uygun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt