Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ebru Akel Kimdir

Ebru Akel Kimdir
0
100

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ebru Akel biyografisi

Ebru Akel 1 Mart 1976 tarihinde İzmir'de doğdu Kendisi manken, oyuncu ve sunucudur 9 Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümünde ortaokul, lise ve üniversite eğitimini tamamladı Okul yıllarında televizyon dünyasıyla tanıştı Ablası Deniz Akel'in yönetmenliğini üstlendiği bir klipte oynayarak dikkatleri üzerine çekti 1996 yılında'Hiç Bana Sordun mu?'dizisiyle

oyunculuğa başlamış oldu 1997 yılında Motor Lifeprogramını sundu 1998 yılında Eltilerdizisinde oynadı 19982000 yılları aralarında o dönemin unutulmaz ve başarılı moda programı olan Sihirli Aynayı sundu 19982000 yılları aralarında o dönemin en çok ses getiren dizisi Kara Melekte oynadı 2000 yılında Fatma Girik ve daha çoğu kayda değer oyuncusuyla birlikte Benim İçin

Yasadlı dizi için kamera arkasına geçti 2001 yılında Kadir İnanır'ın başrolünü üstlendiği Kumsaldaki İzleradlı dizide oynadı 2001 yılında Hepsi Hakikiisimli bir realty show programını sundu İngilizce ve Türkçe olmak üzere özel geceler ve alımlılık yarışmaları sundu 2003 yılının Eylül ayından itibaren ShowTV'de Ben Evleniyorum, Biz Evleniyoruz, Sevda Masalı, İkinci Bahar, Gelinim Olur Musun?adlı programları 2004 yılına dek sundu 2005 yılında Size Anne Diyebilir Miyim?yarışmasını sekiz buçuk saat süren rekor canlı yayınla tamamladı

*

858,497Konular
982,543Mesajlar
30,281Kullanıcılar
BynuriSon üye
Üst Alt