Ebru Cündübeyoğlu ile Mülâkat ebru cündübeyoğlu, dizisi, kalbim seni seçti, resimleri, röportajı, haberleri, hakkında ayrıntılı bilgiler burada 1548656697 1548656697 ebrucundubeyogluileroportaj5c4ea03dcdba3ebrucundubeyogluileroportaj5c4ea03dcdba3 ebrucundubeyogluileroportaj5c4ea03dcdba3 Eski Türkiye güzellerinden birzamanlarnı sabahtan şekeri şimdilerin ise dizi oyuncusu Ebru Cündübeyoğlu ile yapılan röportajı sizlerle paylaşıyorum melekler 'Kalbim Seni Seçti'de rol alan, bir dönemin 'sabahtan şekeri' Ebru Cündübeyoğlu: Bizim zamanımızda sabahleyin programları farklıydı Pozitif başlıyorduk güne Ekranda biri bağırırsa hekes döner bakar Bu, halk o programı istiyor çağırmak değildir atv'de yayınlanan 'Kalbim Seni Seçti' dizisi ile ekranlara dönen Ebru Cündübeyoğlu 'içindeki Ebru'yu Aktüel dergisinden Arda Uskan'a anlattı Uzun bir aradan daha sonra yeniden bir diziyle geliyorsunuz ekranlara Diziyi birazcık anlatır mısınız? 'Kalbim Seni Seçti' güzel bir drama Her şey, güzel bir aşk hikayesiyle başlıyor Birbirini seven bir adam ve bir kadın Azıcık klasik giriş; erkek çocuk fakir, kız zengin Almanya doğumlusunuz ama çocukluğunuz burada geçti galiba Almanya ile ilgili hiçbir şey hatırlamıyorum Ben üç yaşımdayken dönmüşüz Bugüne kadar da gidemedim Almanya'ya TV ÇOK ÇEKICI GELDİ İktisat mezunusunuz; bu işlere nasıl bulaştınız? Radyotelevizyon hep bana cazip gelmişti Onun eğitimini göremedim, iktisat nasip oldu O sıralarda bir güzellik yarışmasına girdim ve Türker İnanoğlu'ndan sunuculuk teklifi aldım TRT'de 'Bir Diğer Gece'ye başladım O da bir dönemin efsane programlarından biriydi Sonradan uzun bir zaman tiyatro yaptınız ve hâlâ devam ediyorsunuz Ne ifade ediyor size tiyatro? O Kadar pozitif parası pulu da yok Çok külfetli ve emek vermek gereken bir meslek Parası da o emeğin karşılığını bulmuyor Fakat oyunculuğuma kattığı şeyler göze alınırsa o emeğe değiyor Bir dizide, bir filmde tekrarlar yapabilirsiniz Ama tiyatroda sahnedesiniz, tekrarı yok Ben aşığım tiyatroya ve fazla seviyorum üstelik sizin sabahleyin şekerliğiniz var Evet, evet 95 senesinde Yalçın Dümer'le yapmıştık sabahleyin şekerliğini Gerçekte sabahtan programlarını fazla önemserim Sabahleyin şekerliği, azıcık dalga geçilen bir şey gibi fakat doğrusu sabah saatleri televizyon için çok önemlidir Hangi kanalda kalınmışsa çoğunlukla aynı kanal izlenir Son senelerde kadın programlarıyla filan daha tartma kazandı id Böylece lakin ben onlara bakmaya öyle dayanamıyorum Bizim dönemimizde farklıydı fakat Daha fazla başlıyorduk, şarkılar söyleniyor, söyleşiler yapılıyordu Reyting alıyor diye bir işi tutturmaya amaçlamak çok yanlış Eğer birisi bağırırsa hepimiz döner bakarız Bu da bir dönüp bakış fiilen Dönüp bir bakılıyorsa ırk bunu istiyordiyorlar ya, bu çok büyük haksızlık Olağandışı şeyler oluyor, natürel ki dönüp bakıyoruz Lakin acayip şeyler sürekli devam ediyor ve cümbür cemaat de dönüp bakmaya devam ediyor Maalesef öyle ama bu ilgi yok bana tarafından Biz şaşırıp bakıyoruz, bunlar istekmiş gibi algılanıyor Böyle yanlış bir yola girildi bence ŞİİR KİTABIM ÇIKTI bundan başka şair yönünüz var 'Kitaplı' bir şairsiniz anladığım kadarıyla hemen şimdi dediğim gibi, ekran yüzü olduğunuz zaman bazı alanlarda kabul görmeniz zorlaşıyor Kitabım Çınar Yayınevi'nden çıktı, sahiden herkes Cin Ali filan gibi kitaplar çıkarabiliyor Fakat şiirin kabullenmesi gerçekten şiddet, şiir sevenler çok az ve içine kapalı bir kitle ANALIK HAYAT BOYU SÜREN BİR MESULIYET Birazcık da anneliği konuşalım O ayrı, fazla hoş bir şey Allah herkese nasip etsin Kaç yaşına geldi Duru Beş buçuk yaşına geldi Birincil dönem fazla zor olmuştur herhalde, uyutmalar, sallamalar filan Birincil doğduğunda bana On güne dek toparlarsın, kırk jurnal olunca rahatlarsındediler İki aylık oldu, üç aylık oldu Aaadedim Bu böyle gidiyor, hani ferahlayacaktım?En son şuna karar verdim Arjantin'e yarışma programı sunmaya gideceğim, tek başıma gidemem, çocuk var Anneme telefon ettim, Anne Arjantin'e gidebilir miyiz?dedim O vakit anladım ancak çocukların annelerine zorlukları hiç bitmiyor Bu 'çocuk mu, kariyer mi' lafları palavra nasıl olursa olsun Çocukmuş, kariyermiş, abuk subuk şeyler Bir hayat yaşıyoruz Hayatı bir koldan tutturup benzer şeyler yerine getirmek çok acımasızca ve üzücü GÜZELLIK HER İŞTE ARTI Güzel bir kadın olmanın bu işlerde artısı nedir? Alimlilik her işte artı Yalnızca bu işte yok Fakat adaletsiz bir şey yok mi bu? O adaleti temin etmek için de bir takım ırk güzellerin fazla zeki olmadığını düşünüyor Hoş olunca yaptığınız her şey çok göze batıyor diğer taraftan sarışınsa dahası O süre aptal sarışın oluyorsun Fakat çekicilik bebekleri bile etkiliyor Bir altın oran varmış, biliyorsunuz Siz uyuyor musunuz bu orana? Bilmiyorum, ölçtürmedim Kısaca güzellik her işte insanı azıcık öne geçiriyor