Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ebru Cündübeyoğlu'ndan garip açıklama: Eliniz yüzünüz düzgünse...

Ebru Cündübeyoğlu'ndan garip açıklama: Eliniz yüzünüz düzgünse...
0
55

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
ebru_cundubeyoglu_eliniz_yuzunuz_duzgunse_1638339351_1651.jpg

Güzelliği ile her dönem dikkat çeken başarılı oyuncu Ebru Cündübeyoğlu, komedi oyunculuğu hakkında açıklamalarda bulundu.

Oyuncu Ebru Cündübeyoğlu (47), önceki akşam "Aykut Enişte 2" filminin galasında objektiflere yansıdı. Tiyatro yapmaya devam ettiğini dile getiren Cündübeyoğlu, komedi oyunculuğunun dramaya göre daha zor olduğunu ifade etti. 

oQZ9N_1638339360_0922.jpg

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ebru Cündübeyoğlu, "Komedi filmlerinin gişeleri daha fazla, daha çok bu tip işler yapılıyor. Ben de komedi yapmayı seviyorum. Televizyonda daha çok seviyorum komediyi, daha fazla olmalı. Komedi zor iş... Hepimiz aynı şeylere ağlayıp, üzülüyoruz ama gülmeye iş gelince herkesin güldüğü şeyler, algısı ve espriler birbirinden farklı oluyor.

pmcrj_1638339381_615.jpg

Komedi yapmak daha zor. Ayrım yapmıyorum ama bana gelen işler arasında komedi daha ağır basıyor. Hiç şikayetçi değilim bundan. Eliniz, yüzünüz düzgünse, belli şekil şemaliniz varsa komedi yapmak gittikçe zorlaşıyor. Bu klişeyi kırdığım için kendi adıma çok mutluyum. Gülme kredim var seyircilerde, güldürmeyi seviyorum." diye konuştu.

858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt