Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ebru Destan 5 Bin TL ödeyip ıstakozu denize bıraktı!

Ebru Destan 5 Bin TL ödeyip ıstakozu denize bıraktı!
0
77

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
ebru_destan_5_bin_tl_odeyip_istakozu_denize_birakti_1656574762_2703.jpg

Önceki gün bir balık restoranında yakın arkadaşlarıyla yemek yerken görüntülenen eski manken Ebru Destan, canlı ıstakoza 5 Bin TL ödeyerek denizin mavi sularına bıraktı.

Yakın zamanda Nişantaşı'nda bir ayakkabı mağazası açmaya hazırlanan eski manken Ebru Destan, geçtiğimiz gün Aqua Florya AVM'de bulunan bir balık restoranında arkadaşlarıyla yemek yerken objektiflere yansıdı.

oO7uB_1656574412_8197.JPG
Ebru Destan

Yemek esnasında canlı ıstakoza kıyamayan Destan, enterasan bir olaya imza attı. 5 Bin TL ödeyerek ıstakozu satın alan eski manken, ıstakozu denizin serin sularına bıkarak özgürlüğüne kavuşturdu. Mekan çalışanları olay karşısında büyük şaşkınlık yaşarken ünlü mankene yardımcı oldu.

2PcFD_1656573881_5349.JPG
Ebru Destan 5 bin TLye ıstakoz satın alarak denize bıraktı

Denize bıraktığı ıstakozla poz veren Destan, "Ona kıyamadım. Zaten gücüm yettiğince böyle şeyler yapıyorum. Geçtiğimiz günlerde Alaçatı’da da aynısını yapmıştım. Bir belgeselde ahtapotları seyredip, onların aile kurduklarını ve hayatlarını izleyince, deniz ürünlerini çok tüketemiyorum" ifadelerini kullandı.

vooeQ_1656574579_8972.jpg
Ebru Destandan şaşırtan hareket

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Cüneyt Arkın'ın cenazesi ailesine teslim edildi

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt