Ebru Epope Özcan Deniz ile ilgili açıklamaları; özcan deniz ebru epope ebru epope özcan deniz Özcan Deniz ile 5 yıl aşk yaşayan şarkıcı Ebru Epope, Kanaltürk'te yayınlanan 'Orada Neler Oluyor?' programında eski sevgilisiyle ilgili konuştu Manken Şebnem Scheffer'ın, mahkemelik olduğu Özcan Deniz'den bisseksüel olmadığına dair rapor istemesine tepki belirten Epope şunları söyledi Özcan'ı çok iyi tanıyorum Onunla 5 sene birlikte olan bir kadın olarak şunu diyebilirim oysa; Özcan o gün prozac ve asap hapları içip bütün gün uyumuştur Bunu söyleyen bir erkek olsaydı Özcan silahıyla gidip onu vururdu Bu onun için bir cinayet nedeni Haberi gördüğümde içim acıdı Şebnem böyle bir rapor içinden gelerek bel altı çalıştı Özcan'ın Şebnemden düşünce sağlığı raporu istemesi çok bayağı O Kadar söze diğer raporlarda istenir Özcan benimle birlikteyken de böyle iddialar atıldı Özellikle bir her birine var fakat hala kent efsanesi gibi dolaşıyor Irk beni arayıp Özcan ile Tarkan'ı Amerika'da basmışsın Seni susturmak için sana cip almışlar, sende bu çarpık ilişkiyi sineye çekmişsindediler çok üzüldüm Halk Müziği ayrıldıktan sonra birbirlerinin özel hayatlarına girmemeli Böyle bir şey varsa bile söylenmez Ayıp ve günahtır Herkes istediği gibi yaşar mynethaber