Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ebru Gundeş - Affet

Ebru Gundeş - Affet
0
135

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Dudağında bir tebessum
Ellerimde sen
Yanakların gamze gamze
Bana bir gulsen

İstemezdim boyle olsun
Solacaksa guller solsun
Sensiz kaldım buralarda
Sen yine bensiz mutsuzzun

Affet beni bu halimle
Affet beni bir kez dinle
Hapset beni kaderime
Hapset hapset

Affet beni bu halimle
Affet beni bir kez dinle
Hapset beni kaderime
Affet affet

Similar threads

Acı Aşk Siirleri 2019 En Guzel Acı Aşk Siirleri Affet Allahım affet Bitti bende hevesler Bir mekan beni sesler Değişecek adresler Affet Allahım affet Artık yaklaştı olUm Nefsime ettim zulUm cok gUnahkar bir kulum Affet Allahım affet Bu gidiş değil bitiş Bu gidiş Hakka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Özür Dilerim Mesajları Facebook Paylaş haydi gelin melekler! Facebook Özür Dilerim Mesajları Paylaş Özür Dilerim Mesajları Facebook :wwwbilgilihocamcomguzezelfacesozlerienguzelfacemesajlarihtml paylaşımımızdan daha sonra, hemen de siz sevgili melek'lerimize ve misafirlerimize, Facebook...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
EBRU GUNDEŞ EVET ALBUM ŞARKILARI Harika Şarkı Sozleri Acımı gorur gibiyim ben aslında Sen acılara bile gulemiyorsun Bir gece evde otur kendi adına Durduğun yeri bile goremiyorsun Aklım sende kalıyor gozden uzak olunca Omuzumda uyusam butun omrum boyunca Kaderime ağladım tukenti genc...
Cevaplar
0
Görüntüleme
201
Özür sözleri facebook 2019 yılına umarım özür dileyerek girmezsiniz kızlar Facebookta yada diğer yerde paylaşmak üzere sizlere özür mesajları sözleri veriyoruz Dilerseniz bunları sms olarakta gönderebilirsiniz 1549104241 1549104241...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Özür mesajları facebook 1549104228 1549104228 ozurmesajlarifacebook5c557469144dfgifozurmesajlarifacebook5c557469144dfgif ozurmesajlarifacebook5c557469144dfgif BU SMS ILE ÜSTELIK OPUCUK YOLLUYORUM SANA OZURLERIMI KABUL EDIP, BENI AFFETMEN ICIN ÖYLE DEGERLISIN ANCAK BENIM ICIN, SENSIZ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,497Konular
981,947Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt