Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ebru Gundeş Dil Yarası Şarkı Sozleri

Ebru Gundeş Dil Yarası Şarkı Sozleri
0
138

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ebru Gundeş Dil Yarası Şarkı Sozu

Ebru Gundeş Dil Yarası Şarkı Sozu, Şarkı Sozleri

Kim bilecek daha neler neler bekliyor ikimizi
Belki de cok mutlu olacaktık tutsaydık dilimizi
Bu inat bu kapris bu kavgalar yıprattık sevgimizi
En acı sozler bile soylerken tutmadık dilimizi
Dil yarası dil yarası en acı yara imiş
Dudaktan kalbe bir yol var ki sevgi ve şefkattenmiş
Belki de cok mutlu olacaktık tutsaydık dilimizi
Tam aşkı bulduk derken nasılda kaybettik sevgimizi
Aşka doğru ilk adımlar ne umitle doluydu
Seviyorum seni demek gonlumun tek yoluydu
Hasret bizi bekler sevmek bizi bekler
Kaybolan tek biz değiliz bunca yıllık emekler
Dudaktan kalbe bir yol var ki saygı ve sevgidenmiş
Dudaktan kalbe bir yol var ki sevgi ve şefkattenmiş

Similar threads

ebru gundeş cumartesi şarkı sozu ebru gundeş cumartesi sozleri cumartesi şarkı sozuebru gundeş Kader oyununa nedense alışamadım Dileğin beni ucuruma suruklemek sen kalbe yeterince yakışmadın acıdan nefes alınca taşar yurek Gecemiz aynı ızdırap gunumuz aynı Değişen kaderin arzusu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Ebru Gundeş Cumartesi Şarkı Sozu Ebru Gundeş Cumartesi Şarkısı Ebru Gundeş Cumartesi Sozleri Ebru Gundeş Cumartesi Kader oyununa nedense alışamadım Dileğin beni ucuruma suruklemek sen kalbe yeterince yakışmadın acıdan nefes alınca taşar yurek Gecemiz aynı ızdırap gunumuz aynı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Ebru Gundeş Hayrandım şarkı sozu Hayrandım Ebru Gundeş sozleri 2019 Ebru Gundeş Hayrandım şarkısı hayrandım şarkısı Ebru gundeş Hayrandım şarkı sozleri Ebru gundeş Ebru gundeşin Hayrandım Şarkısı Arada bir hatırımı sormadın İki guzel cumle kurmadın Uzuldum gonlumu almadın insan yerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Ebru Gundeş Bir Gun Olacak Ebru Gundeş Bir Gun Olacak sozu sozleri Bir gun olacak şarkısı ebru gundeş Bir gun olacak şarkı sozu ebru gundeş Ebru Gundeş Bir Gun Olacak 2019 bir gun olacak o gunu yaşar gibiyim ve sana inaat gulmeye cok az kaldı iyi duyarak sesini acar gibiyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Ebru Gundeş Beyaz Şarkı Sozu Ebru Gundeş Ağlamayacağım Şarkısı 2019 Ebru Gundeş Beyaz Showda Soylediği Şarkı Ebru Gundeş Ağlamayacağım Şarkı Sozu Git istersen bana ne, bunlar artık bahane Seninle her şey şahane olabilirdi Bir sorsana kalbine sevgi cok bol dese de Aynısından bir tane...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt