Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ebru Gundeş kimene şarkısı sozleri

Ebru Gundeş kimene şarkısı sozleri
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ebru Gundeş kime ne, Ebru Gundeş Kime Ne şarkı sozleri, kime ne ebru gundeş, Ebru Gundeş kimene şarkı sozu

Kime Ne şarkı sozleri

seni yalan aşklarla yanlız başına bırakıyorum
şimdi dalgınlığıma gelirsin diye cok korkuyorum
kaderim sonunda oyun oynasada
elimde degil bilgisitenlarcom halen seviyorum

seni bana yazmış guzel ALLAHIM sevdim kime ne
olmuşum aşkından ane donmuşum deliye
ne gelirki elimden karışmaamki kaderin işine
sana bişey olmasın kimseleri koyamam yerine

seni bana yazmış guzel ALLAHIM

Similar threads

Ebru Gundeş kimene şarkısı sozu Ebru Gundeş kimene şarkı sozleri kime ne Ebru Gundeş 2019 kime ne şarkısı sozleri ebru gundeş seni yalan aşklarla yanlız başına bırakıyorum şimdi dalgınlığıma gelirsin diye cok korkuyorum kaderim sonunda oyun oynasada elimde degil bilgisitenlarcom halen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Ebru Gundeş Vatan sozleri Ebru Gundeş Vatan Vatan Ebru Gundeş Vatan Ebru Gundeş şarkısı sozu Vatan Ebru Gundeş şarkısı 2019 Kalbime sen anlat ayrılığı Ben yapamam O seni başka biliyor Olsem de anlatamam Bitti desem gitti desem Kim inanır Allah’ını seversen Deli olma yapma lutfen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Yazık şarkısı ebru gundeş 2019, yazık şarkı sozleri ebru gundeş, ebru gundeş yazık şarkı sozu, Ebru gundeş Yazık Yazik su gecen zamana yazik, Yalanmiydi bizmi aldandik, Yazik su gencligimize yazik, Nasil boyle erken yiprandik, Boylemi sona erecekti, Boyle parca parcami olacaktik, Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Ebru Gundeş ferman, Ebru Gundeş ferman sozleri, ferman şarkısı Ebru Gundeş Ferman şarkı sozleri bu gece bana dokunma yakın degil sana cok uzağım başı boş gecelerinde birindegim derin duygudayım eskisi gibi beni sevecek olsan gel benim ol diye susacağım elerin olmadan kapımı calsan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Ebru Gundeş Bir Gun Olacak Ebru Gundeş Bir Gun Olacak sozu sozleri Bir gun olacak şarkısı ebru gundeş Bir gun olacak şarkı sozu ebru gundeş Ebru Gundeş Bir Gun Olacak 2019 bir gun olacak o gunu yaşar gibiyim ve sana inaat gulmeye cok az kaldı iyi duyarak sesini acar gibiyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt