Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ebru Gündeş O Ses Türkiye'de fırtınalar estirdi!

Ebru Gündeş O Ses Türkiye'de fırtınalar estirdi!
0
65

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
ebru_gundes_o_ses_turkiyede_firtinalar_estirdi_1633935185_2737.jpg

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı "O Ses Türkiye", yeni sezona Ebru Gündeş ile damga vurdu.

Korona virüs salgını nedeniyle bir süredir ekranlara ara veren "O Ses Türkiye", yeni sezonda sevenleriyle buluştu. Jüri koltuğunda Oğuzhan Koç, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Ebru Gündeş'in oturduğu yarışmaya Ebru Gündeş'in performansı damga vurdu. 

cBe89_1633934990_5778.jpg

İkinci bölümüyle ekranlara gelen yarışmada ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, "Ebru Gündeş'in bu şarkıyı çok iyi söylediğini bilen biri olarak, seyircinin sesi oluyorum" diyerek ünlü sanatçıya seslendi.

MAsMb_1633934978_8812.jpg

İzleyicilerden gelen yoğun istek üzerine Gündeş, sahnede unutulmaz bir performans sergiledi. "Ben Olmayınca" şarkısını seslendiren ünlü şarkıcı, sosyal medyanın gündemine oturdu.

2JaFB_1633934982_3543.jpg

Similar threads

Acun Ilıcalı'nın, 'Benim için Türkiye'nin O Ses'idir' dediği Ebru Gündeş, O Ses Türkiye yarışmasına geri dönüyor. Gündeş, Seda Sayan'ın yerini dolduracak. Ayda 720 bin TL kazanacağı öğrenildi. Geçtiğimiz sezonlarda O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapan Ebru Gündeş, 2020-2021 sezonunda programa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Acun Ilıcalı'nın, 'Benim için Türkiye'nin O Ses'idir' dediği Ebru Gündeş, O Ses Türkiye yarışmasına geri dönüyor. Gündeş, Seda Sayan'ın yerini dolduracak. Geçtiğimiz sezonlarda O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapan Ebru Gündeş, 2020-2021 sezonunda programa geri dönüyor. Seda Sayan'ın yerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
1999 yılında Beyin kanaması geçiren ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, yeniden hayatta kalışının yıl dönümünü sosyal medya hesabından kutladı. Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, 21 yıl önce geçirdiği beyin kanamasını unutmadı. Şarkıcı ve hayranları sosyal medyadan paylaşımlarda bulundu. Bunun yanı sıra Gündeş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Kurban Bayram'ında sahne alan şarkıcı Ebru Gündeş şarkılarıyla hayranlarına keyifli saatler yaşattı. Ünlü şarkıcı her şarkıdan sonra koronavirüs uyarısında bulundu. Maskelerini çıkartan hayranlarına "Maskesiz eğlenceye karşıyız!" dedi. Bayram'da iki gün üst üste sahne alan Ebru Gündeş, konser...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Bodrum tatilinde arkadaşının yazlığında görüntülenen Ebru Gündeş'in kızı objektiflere yansıdı. 8 yaşındaki Alara'nın annesine benzerliği... Yaz tatilini Bodrum'da yapan şarkıcı Ebru Gündeş, geçtiğimiz gün arkadaşının Yalıkavak'taki evinde kaldı. 8 yaşındaki kızı Alara'nın annesine tıpatıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,506Konular
983,076Mesajlar
33,113Kullanıcılar
tttySon üye
Üst Alt