Ebru Gündeş Osmanın Çorabını yıkadım KULİSTE PASTA KESTİLER 1548614743 1548614743 ebrugundesosmanincorabiniyikadim5c4dfc5b94731ebrugundesosmanincorabiniyikadim5c4dfc5b94731 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberosmantan114ekim2008&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg EBRU GÜNDEŞ 34 YAŞINA BASTIĞI GECCE, SEVGİLİSİ OSMANTAN ERKIR TARAFINDAN ARMAĞAN YAĞMURUNA TUTULDU Ebru Gündeş, 34'üncü yaşgününü 'Popstar Alaturka' yarışmasının canlı yayınında kutladı Sevgilisi Osmantan Erkır'ın hediye yağmuruna tuttuğu Gündeş, sevincinden gözyaşlarına baskın olamadı Erkır, sevgilisini armağan yağmuruna tutarken, onu ne değin fazla sevdiğini de sıkça dile getirdi Gündeş'e yeni albümü için yakın arkadaşı Ravi İncigöz'ün 'Ölümsüz Aşk' adlı bir şarkısını hediye ettiğini ifade eden Osmantan Erkır; Selami Şahin ve Yusuf Hayaloğlu'nu da Gündeş'in şerefine programına davetli etti Ebru Gündeş özellikle Yusuf Hayaloğlu'nun söylediği, 'Ah Ulan Rıza' isimli şiirde gözyaşlarına hakim olamadı Ebru Gündeş yeni albümünde yer alan 'Ölümsüz Aşk' isimli şarkıyı söylerken sahneden çok sevdiği sarı gülleri döktüren Osmantan Erkır, son olarak gazetecilerin alınmadığı kuliste Gündeş için pasta kestirdi Sevgilisine fazla güzel ve değerli bir armağan de aldığı kayıtlı Osmantan, bu hediyenin ne olduğunu ise açıklamadı Programın sonlarına içten ise Bülent Ersoy, Ebru Gündeş'i kucağına oturtarak, 'Sen benim bebeğimsin' diye sevgi gösterisinde bulundu Osmantan Erkır'ın Gündeş'e şarkı armağan etmesini değerlendiren Bülent Ersoy, 'Adam sana şarkı hediye etti, sen bir çoraplarını yıkamadın' dedi Gündeş bu sözlere 'Yıkadım, çoraplarını yıkadım' diye karşılık verdi Ebru Gündeş sonradan Osmantan Erkır'a yönelik, 'Hayranlarımın sevgisi benim için çok önemli O yüzden ilk kez onları seviyorum sonradan sizi Çünkü onlar beni bağırlarına basıp, kucakladılar' dedi