Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ebru Gündeş ve Reza Zarrab

Ebru Gündeş ve Reza Zarrab

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ebru Gündeş, sevgilisi Osmantan Erkır'la ayrıldığını dün basına geçtiği faksla duyurdu Ayrılığın nedeni ise Gündeş'in son albümü Evetteki Sadece Sevdimşarkısının laf ve müziğine imza atan Azerbaycanlı Reza Zarrab ismindeki işadamı Ebru Gündeş ve ünlü yapımcı sevgilisi Osmantan Erkır, dün medya kuruluşlarına geçtikleri fakta ilişkilerini bitirdiklerini açıkladı Duyuru metninde Takriben 1,5 yıldır devam etmekte olan birlikteliğimizi, bütün çabalarımıza, birbirimize olan sevgi ve saygımıza rağmen yaşam tarzı ve karakterlerimizdeki farklılıklardan nedeniyle arzu ettiğimiz sonuca bundan böyle taşıyamayacağımızı görerek sona erdirmiş bulunmaktayızdiyen ikili, bu karara hürmet duyan herkese de teşekkür etti

Ayrılığın ardından ikili cephesinden anında dedikodular da yükselmeye başladı sözde Ebru Gündeş'in Evetadlı son albümündeki Yalnızca Sevdimşarkısının sözlerini yazan ve besteleyen Azeri Reza Zarrab'la yakınlaşmasının ayrılığa neden olduğu söyleniyor İbrahim Tatlıses ve Sibel Can gibi ünlü isimlerin albümlerine şarkı veren Zarrab, içinde altı öbür şirket bulunduran Royal Denizcilik şirketinin de sahibi Yaklaşık iki aydır görüşen çift, ilişkilerini rahat tutuyor

İŞTE O ŞARKI

Reza Zarrab'ın Ebru Gündeş için bestelediği Sadece Sevdimşarkısının sözleri:

Olmaz sana kalpten sitemim
Her ne dersem dilimden
Eğer seni incitirse bu yürek
İnan sökerim yerinden
Anlamıyorsun gönül derdinden
Neler çektim elinden
Kaç defa kırdın, kaç kere üzdün
Beni biçare ettin sen
gerçi ah etmedim, yine de ah etmedim
Yalnızca sevdim, yalnızca sevdim ben