Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ebru Polat: 'Devlet Bahçeli Beni Milletvekili Aday Adayı Yapmak İstedi'

Ebru Polat: 'Devlet Bahçeli Beni Milletvekili Aday Adayı Yapmak İstedi'

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-02e387ad9a47d1caeceae17c8f14ee4ae6142d7a.jpg

Şarkıcı Ebru Polat, Devlet Bahçeli'nin kendisini MHP'den milletvekili aday adayı yapmak istediğini ileri sürdü.

Flash TV’de yayınlanan ve moderatörlüğünü 'Sisi' lakaplı Seyhan Soylu'nun yaptığı programa şarkıcı Ebru Polat'ın iddiası damga vurdu. Polat, canlı yayında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, kendisini MHP'den vekil aday adayı yapmak istediğini fakat kendisinin kabul etmediğini öne sürdü. Polat, 'Hatta beni Erol Köse'ye götüren de Sayın Başkanımızdır' ifadelerini kullandı.

Polat, yayında şunları söyledi:

'Sayın Başkanımız sağ olsun beni MHP'den vekil aday adayı yapmak istemişti. O kadar büyük sorumluluk alamayacağımı söylemiştim. Hatta beni Erol Köse'ye getiren de Sayın Başkanımızdır. 'Bak bu kızımız sanatçı olmak istiyor, yardımcı ol' diye getiren... Erol Köse bilir, şahittir buna.'

Similar threads

MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli'nin kendisini vekil aday adayı yapmak istediği fakat kendisinin kabul etmediği savlarıyla magazin gündemini sallayan müzikçi Ebru Polat'tan birinci açıklama geldi. Ünlü müzikçi Ebru Polat, geçtiğimiz günlerde MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli'nin kendisini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Barış Terkoğlu'nun köşe yazısından alıntı Adamın biri psikoloğa gitmiş. Doktor bir üçgen çizip adama sormuş: Buna bakınca aklına ne geliyor? Yanıt gecikmemiş: Çıplak biri. Doktor bu kez bir kare çizip yine sormuş. Adam tereddütsüz cevap vermiş: Çıplak biri. Doktor düz çizgiden de daireden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Sedat Peker'in kıssası İstanbul'un 'arka sokaklarındaki' kriminal olaylarla başladı, Susurluk'ta ortaya çıkan yapılanmalara hakikat yol aldı. Büyük bir maddi güce ve münasebet ağına ulaşan Peker, uzun bir cezaevi sürecinden sonra AKP'ye yanaştı ve bir devir daima muhalif kesitlere 'gözdağı'...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, HaberTürk’te yayınlanan programda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Katıldığı canlı yayında Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bizim için hayati bir meseledir. Tümüyle hukuki mücadelemizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden 3 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,497Konular
981,982Mesajlar
29,974Kullanıcılar
Osmanlı75Son üye
Üst Alt