MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli'nin kendisini vekil aday adayı yapmak istediği fakat kendisinin kabul etmediği savlarıyla magazin gündemini sallayan müzikçi Ebru Polat'tan birinci açıklama geldi.
Ünlü müzikçi Ebru Polat, geçtiğimiz günlerde MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli'nin kendisini vekil adayı yapmak istediğine yönelik haberlere ait çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Toplumsal medyada gündem olan olayın akabinde Instagram hesabından paylaşımda bulunan Polat, "Ben de bu vatanın bir evladıyım ve kendimi bildim bileli ülkücü ve milliyetçiyim." diyerek "Yalan haber yapmayın lütfen. Benim ağzımdan Sayın Liderimiz Devlet Bahçeli çıkmadı. Ben sayın liderimiz dedim ve kastettiğim MHP Vilayet Lideriydi. Ve kendim okul dönemimde MHP bayanlar kolu başknaıydım. Daha sonra avukat olunca bana teklif geldi. Daha şarkıcılık durumum yoktu" formunda açıklama yaptı.
AVUKATLIĞA GERİ DÖNECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ!
Kendi markasını çıkararak günlük karıyla dikkatleri üzerine çeken Ebru Polat, geçtiğimiz gün Ataşehir'de yeni bir hoşluk merkezi açtı. Muhabirlerle sohbet eden ünlü müzikçi "Her ay bir yerlerde yeni şubeler açmaya başladık, hoşluk salonlarımız her yerde var. Keyifliyiz." kelamlarıyla heyecanını lisana getirdi.
Ünlü müzikçi muhabirlerin "Yeni yeriniz hakkında neler söylemek istersiniz?" sorusuna ise "Bayilik verdiğimiz iş ortaklarımızla birlikte herkesi zayıflatacağız, sıkılaştıracağız." halinde karşılık verdi.
Açıklamalarına devam eden 38 yaşındaki müzikçi, asıl mesleği olan avukatlığa geri döneceğini ve mesleğini yapacağını da kelamlarına ekledi.