Ebru Polat Kaçın Kurrasıyım Şarkısının Sözleri Ebru Polat Kaçın kurasıyım sözleri Ebru Polat Kaçın Kurasıyım şarkısı sözleri Genç şarkıcı Ebru Polat'ın seslendirdiği Kaçın Kurrasıyım şarkısının sözlerini sizlelre paylaşıyoruz meleklerebrupolatkacinkurrasiyimsarkisininsozleri5c57aaa5ef1ecalt 1549249185 1549249185 ebrupolatkacinkurrasiyimsarkisininsozleri5c57aaa62ae19ebrupolatkacinkurrasiyimsarkisininsozleri5c57aaa62ae19ebrupolatkacinkurrasiyimsarkisininsozleri5c57aaa62ae19 Geldiğin gün kapıma bir yok bin bir ant ettin Hemen niçin böyle oldu anlamsızmış senin sevgin Bunca sene ah boşu boşuna sevgi diye aşk diye kandım Anladım oysa herşey yalan kandırıyorsun inanmam Sokağımın başından geç görürsün bendeki seni öldürürsün Karşıma geçip yalvarınca mahalleyi sana güldürürsün Bendeki seni öldürürsün karşıma geçip yalvarınca Mahalleyi sana güldürürsün kaçın kurasıyım aşk cezasıyım Bir yok bin bir ahlayım anam beni kız doğurmuş lakin Senden daha delikanlıyım kaçın kurasıyım aşk cezasıyım Bir değil bin ahlıyımanam beni kız doğurmuş lakin Senden daha delikanlıyım