Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ebru Polat Kalp Ayazı 2009

Ebru Polat Kalp Ayazı 2009
0
112

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ebru polat albumu kalp ayazı
ebru polat kalp ayazı albumu ne zaman cıkacak?

imagesebrupolatkalpayazi5ad2229ba8c7b

Ebru Polat, yaklaşık 7 aydır uzerinde calıştığı 10 parcadan oluşan albumu ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor

Albumde Sezen Aksu klasiği “Sonunda Aldattım, Serdar Ortac’tan “İnanamıyorum ve aynı zamanda albume da ismini veren “Kalp Ayazı, Fettah Can’dan “Para ve “Aşk Bitti, Habil Ceyhan’dan “Aşk Diye Yanarkenin yanı sıra Ebru Polat’a ait “Delikanlı Kız isimli şarkı da yer alıyor Ebru Polat uc tane de remix’in bulunduğu “Kalp Ayazı isimli albumuyle Ekim ayında sevenleriyle buluşacak DB Studyoları’nda hazırlanan albumde aranjor olarak Erhan Bayrak ve Caner Tepecik, mixde Ozer Yener, masteringde ise Cağlar Turkmen imzası yer alıyor “Kalp Ayazı albumunde Ebru Polat’ın vokal kocluğunu ise Cihan Okan yaptı

“Kalp Ayazı ismini taşıyan albumun ilk klibi ise onumuzdeki hafta icinde sozu ve bestesi Serdar Ortac’a ait olan “İnanamıyorum isimli şarkıya Teoman Topcu yonetmenliğinde cekildi

858,498Konular
982,040Mesajlar
30,022Kullanıcılar
Tunahan ArdaSon üye
Üst Alt