Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ebru Polat Olanlar Oldu single

Ebru Polat Olanlar Oldu single
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ebru Polat Olanlar Oldu single ebru polat olanlar oldu single ebru polat 2011 şarkıları ebru polat olanlar oldu şarkısı ebru polat olanlar oldu şarkı sözleri burada arkadaşlar Uzun bir aradan sonradan yeni single'ını piyasaya süren Ebru Polat Olanlar Oldu şarkısı ile hayranlarını mest etmeye iddialı Melek'lerim En güzel şarkılar arasına girmeye aday olan Ebru Polat Olanlar Oldu şarkı sözleri sizler için bu sayfamızda Melek'ler 1548644479 1548644479 ebrupolatolanlaroldusingle5c4e70842a197ebrupolatolanlaroldusingle5c4e70842a197 ebrupolatolanlaroldusingle5c4e70842a197 Bütün cümbür cemaat hatta millet Benim için sana engeller koydu Bana senin kara rengin kar tanesi yok ki dengin Olanlar oldu Gel telafi et kırdığın parçaların tümü bi yerde Sen durumun aciliyetini ciddiyetini iyi bilirsin Şunun adını koyalım bundan böyle Yanıyor ateş olduğu yerde İki dudağının aralarında bi cümleye bakar Değil desen de Olanlar oldu sonu yok rüya gibi Müşkül aşk durumu fazla yakar beni Takviye et elimi tut çıkar beni Fazla mu güç deneyelim sevmeyi Olanlar oldu sonu değil rüya gibi Müşkül aşk durumu fazla yakar beni Destek et elimi tut çıkar beni Fazla mu zorlama deneyelim sevmeyi id Gel telafi et kırdığın parçaların hepsi bi yerde Sen durumun aciliyetini ciddiyetini iyi bilirsin Şunun adını koyalım bundan böyle Yanıyor ateş olduğu yerde İki dudağının arasında bi cümleye bakar Yok desen de Olanlar oldu sonu yok rüya gibi Müşkül aşk durumu fazla yakar beni Destek et elimi tut çıkar beni Çok mu güç deneyelim sevmeyi Olanlar oldu sonu değil rüya gibi Müşkül aşk durumu çok yakar beni Yardım et elimi tut çıkar beni Fazla mu güç deneyelim sevmeyi Olanlar oldu… Olanlar oldu Olanlar oldu sonu değil rüya gibi Müşkül aşk durumu fazla yakar beni Takviye et elimi tut çıkar beni Fazla mu zorlama deneyelim sevmeyi Ebru Polat: Olanlar oldu sonu yok rüya gibi Müşkül aşk durumu fazla yakar beni Takviye et elimi tut çıkar beni Çok mu şiddet deneyelim sevmeyi  

858,497Konular
982,002Mesajlar
29,984Kullanıcılar
enesnorrisSon üye
Üst Alt