Ebru Şallı Boşanmasıyla İlgili Ilk Olarak Konuştu! ebru şallı ebru şallı haberleri Sevgili melekler, Ebru Şallı boşanmasının arkasından ilk olarak HT Magazin muhabiri Esin Övet'e bir röportaj verdi Tıpkı yayınlıyoruz 1548617439 1548617439 ebrusallibosanmasiylailgiliilkkezkonustu5c4e06e38d589ebrusallibosanmasiylailgiliilkkezkonustu5c4e06e38d589 ebrusallibosanmasiylailgiliilkkezkonustu5c4e06e38d589 1Emin aldanma var Ebru biriyle aşk yaşıyor, o yüzden hiç para isteksiz olarak boşanmıştır 2Çocukları bölüşmek ne demek? Olacak meslek değil! Belirli bu işte bir meslek var 3Bayan sıkıldı muhakkak lakin onlar 10 yıl geçse de yine evlenirler Bunlar Ebru Şallı ile Harun Tan boşandıktan daha sonra bana gelen mesajlar, telefonlar ve yapılan yorumlar Boşanma haberinin çıktığı gün geç de olsa Ebru Şallı ile telefonda konuştum Telefonları hiç durmadığı için birazcık daralmış Herkesin Niçin para almadan bıraktın? yorumlarından sıkılmış Acayip yok mi? Telefon konuşmasındaki Ebrunun hissiyatını anlatacağım lakin öncesinde yukarıdaki yorumların yanıtlarını Ebru versin: EKMEĞİMİ TAŞTAN ÇIKARIRIM 1Şüphesiz pek bir şey yok Asla ikinci kişiler yüzünden biten bir izaç değil bu Onu geçin bu konuda Harunun hakkını yiyemem Beni bunca yıllık evliliğimde asla ufak düşürmedi Bir kadının gözünün içine bile bakmadı Hakkını asla yiyemem, yemem! Nafaka konusuna gelince; evet herkes fazla şaşırdı Hatta arkadaşlarım arayıp Ne değin aldın? Yıllarını verdin neden para almıyorsun? En hoş zamanlarını bu evlilik için harcadın dedi Hatta hâkim, Belirli misiniz Ebru Hanım, hiç bir şey istemiyor musunuz? dedi O benim çocuklarımın babası Benim Harundan yandan hiçbir şüphem değil O yüzden bu nafaka işlerine girerek çirkinleştirmek istemedim Saygılı bir şekilde boşanalım istedim Aramızda mülk paylaşımı konusu geçmedi, konuşmadık bile Şu lahza hâlâ aynı evdeyiz Yakında ben kendi evime çıkacağım Daha minik, daha mütevazı bir eve Ben para kazanıyorum, param var Ekmeğimi taştan çıkarırım O yüzden hiçbir sorunum yok Millet bana Kaç para kopardın? diyor Gerçekten anlayışsız bir cümle Biz kendi aramızda bile konuşmadık bunları Boşanmaya Harun ile birlikte gittik, birlikte döndük Biz gayet normaliz Ne bir ağız dalaşı ne bir kötü laf Asla hiçbir şey yaşanmadı 2Berenin yurtdışında spor çalışmaları devam ettiği ve bununla da Harun ilgilendiği için böyle bir şart söz konusu oldu Yani bunda bir sorun değil Cümbür Cemaat neden bunu garipsiyor anlamadım Çocuklarımın babası Harun Onları ayırma gibi bir durum da yok Yalnızca yurtdışı gidiş gelişlerinde sorun olmasın, oradaki okulda sorun yaşanmasın diye yapılan bir şey Bunun aşağıda biz art niyet aramıyorken insanların araması acayip Onlar kardeş asla bir ayrılma durumu olamaz Bir bıkkınlık yok Zaten çocuklar benimle yaşıyor Beren Barcelonaya gidecek 15 beş gün sonra mektep için Biz hâlâ Harun ile benzer evdeyiz, çocuklarla Lütfen bu konularda diğer bir şey çıkarılmasın Fiilen sorunsuz ve sıkıntısız ayrıldık 3Evlilikler yorulabiliyor Ben de hayatımı 3 erkekle geçiriyorum Uzun süredir Harun ile konuşuyorduk Ben azıcık olayların süratli gelişmesini istedim Ama ne tartışma, ne ağız dalaşı, ne çirkin bir muhabbet Hiçbir şey yaşamadık Yaşamayacağız da Harunun sonsuza dek mutlu olmasını istiyorum Inanılmaz bir insan Yakınımızdaki cümbür cemaat ileride bir araya geleceğimizi düşünüyor Talih tabii bilemeyiz YÜZ AKI EBRU! Son yıllarda ağız dalaşı, şamata eden, hatta mülk cambazlığı yapan kadınlara alışkın olduğumuz için Ebru Şallının tavrını garipsiyor cümbür cemaat Oysa Ebru, mal cambazı, gözünü para bürümüş kadınlara bildiğiniz ders verdi Ağız Dalaşı, şamata yok Yıllardır birlikte olduğu adamla senelerdir sorun yaşamamış fakat, bundan sonradan da bu konuyla ilgili sorun yaşayacağını düşünsün O yüzden de Harun çocuklarına bakar Bakmasa da ben ekmeğimi taştan çıkarırım diyor Helal olsun! Gerçekte Ebru sana helal olsun! Kadınların yüz akı Hatta böylece ki, Ne kadar aldın? Bunca yılını verdin iyi para koparsaydın diyen birçok kadının hiç yapamayacağını yapmış Ebru EVLİLİKLERİ YORULMUŞ Ebru Şallıyı 1997 yılından bu yanlamasına tanırım İnanın ben de birçok birey gibi boşanmalarını duyunca şoke oldum Fakat telefonda uzun uzun konuştuk Anlıyorum ama, son hissiyata değin beklenmiş Ebru krizi öyle hoş yönetti ki, fiilen Bravo dedim Sonuçta apaçık 2 çocuk var Ebru 1 aydır kendini sosyal medyadan uzaktan tutuyor Ne Twitter ne Instagram hiçbir yerde görünmedi Hatta öyle ancak, hiçbir davete katılmadı bile Kendini unutturdu anlayacağınız Uzun uzun konuştuğumuzda bana evliliklerinde yaşadıkları yorgunluğu ayrıntılarıyla hissettirdi Bu durum kimilerine çok acayip gelebilir ama bana fazla adi geliyor Maalesef anne ve babalarımızın evlilikleri değil artık, kalmadı Hani Ne olursa olsun o benim kocam, ardına kadar onunlayım O benim karım ölene dek sevmesem de gibi söylemler tarih oldu Bunların yerini Uzatıp zorlamanın anlamı değil cümleleri aldı Bundan Böyle kim ne hissediyorsa onu yaşamak istiyor Esin Övet HT Magazin id